Patrik Macek/PIXSELL

(FOTO) SABORSKI CIRKUS: Đakić je Pernaru s laserom svijetlio u oči!

Autor: T. P.

Na snimci prijenosa zabilježena je laserska zraka koja prelazi preko Pernarova lica

Saborska rasprava koja je započela u srijedu pretvorila se u pravu trakavicu do sitnih noćnih sati kada je u sabornici ostalo svega nekoliko zastupnika. Cjelodnevno politiziranje na nekim je. čini se, ostavilo itekakvog traga pa su se počeli ponašati u najmanju ruku – neumjesno. U jeku rasprave o slučaju Agrokoru aktivan je bio zastupnik Živog zida Ivan Pernar kojemu je zastupnik Đakić pripremio vrlo neobičnu, nekulturnu provokaciju kakvu u saborskim klupama još nismo vidjeli.

U jednom trenutku zaustavio je svoj govor iz saborske klupe kako bi se požalio presjedavajućoj Milanki Opačić:

“Oprostite, zastupnik Đakić mi s laserom ide u oči, mislim da je to sramota. Molim vas. Mene su iznijeli iz ovog sabora zato jer sam govorio protiv Karamarka, a ovaj  čovjek mi laserom svijetli u oči. Jel to normalno presjedavajući?”, požalio se Pernar.

screenshot
screenshot

Na snimci prijenosa zabilježena je laserska zraka koja prelazi preko Pernarova lica u nekoliko navrata, no ne vidi se tko ju je “odašiljao”.

“Zaista nisam primijetila. Molim vas da nastavite dalje sa svojom raspravom”, reagirala je Opačić, a Pernar je nastavio svoj govor.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.