Luka Stanzl/PIXSELL

(FOTO) Političari opet ispunili prve redove u katedrali, evo zašto predsjednica nije bila na polnoćki!

Autor: dnevno.hr

Prve redove katedrale na Badnjak su, kako već običava, ispunili političari

Kardinal Josip Bozanić poručio je u ponedjeljak na misi polnoćki u zagrebačkoj katedrali da “neka ovo ponoćno slavlje potakne sve nas da prihvatimo predivno božićno otajstvo, koje se ne može dogoditi ni u kupovanju darova, ni u blagdanskoj užurbanosti, ni u lijepim čestitarskim riječima, pa čak ni u plemenitim akcijama, nego ponajprije oko Gospodnjega stola, gdje nam se daruje euharistijski Bog i gdje postajemo dionici vječnosti”.

Prve redove katedrale na Badnjak su, kako već običava, ispunili političari, među kojima su premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora Gordan Jandroković, Milijan Brkić, Tomislav Medved, Martina Dalić, Milan Bandić i drugi. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nije prisustvovala polnoćki u katedrali jer je prije toga bila u kapelici Centra za beskućnike u Karlovcu gdje je provela Badnju večer.

Pogledajte gdje je Grabar-Kitarović provela Badnju večer i što je poručila Vladi!

Luka Stanzl/PIXSELL
 Luka Stanzl/PIXSELL
 Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.