(FOTO) Olujno nevrijeme u Zagrebu rušilo stabla, zabilježeno 60-ak intervencija

Autor: Hina

U Zagrebu je obavljeno 60-ak intervencija Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba i DVD-a

Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba u nedjelju navečer je izvijestio kako je zbog današnjeg olujnog nevremena na području Grada obavljeno 60-ak intervencija vatrogasaca koji su i dalje na terenu zbog uklanjanja stabala i ispumpavanja voda.

Današnje olujno nevrijeme na području Grada Zagreba najviše je pogodilo dijelove Botinca, Dugava, Utrina, Trokuta, Novog Zagreba, Laništa i Svete Klare, priopćili su iz Ureda.

Također navode kako je obavljeno 60-ak intervencija Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba i DVD-a koji su i dalje na terenu zbog uklanjanja stabala i ispumpavanja voda.

“Ured za upravljanje u hitnim situacijama moli građane za strpljenje i razumijevanje jer će sve biti uklonjeno u najkraćem mogućem roku”, poručuju iz Ureda.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.