Screenshot/Instagram

(FOTO) MODNI SVIJET U ŠOKU: Manekenka Ivana Smit pronađena mrtva!

Autor: DM/dnevno.hr

Iako mjesna policija smrt tretira kao nesretan događaj, članovi Ivanine obitelji inzistiraju na istrazi

Osamnaestogodišnja nizozemska manekenka hrvatskoga podrijetla Ivana Smit pronađena je mrtva na balkonu šestog kata zgrade u malezijskome glavnom gradu Kuala Lumpuru. Strani mediji javljaju kako je Ivana najvjerojatnije pala s 20. kata nakon zabave na kojoj su se zlorabili alkohol i droga.

Ivanin djed Fredrik ne vjeruje da je Ivana pala s 20. kata. “Pronađena je gola. Gdje su joj cipele i odjeća? Vjerujemo kako postoje kriminalni elementi u Ivaninoj smrti. Naravno da ne vjerujemo priči policije jer nam ne mogu dati ni fotografije ni izvještaj događaja”, izjavio je neutješni djed koji je u cijeli slučaj uključio nizozemsko veleposlanstvo i Interpol.

Neposredno prije tragedije susjedi su navodno čuli svađu koja je dopirala iz stana u kojem je bila Ivana, a prema policijskom izvještaju u njezinoj krvi pronađeni su alhohol i ekstazi.

Ivana je radila za brojne poznate brendove, među inima i Chanel. Prije 13 godina iz Nizozemske je doselila u Maleziju i pred njom je bila sjajna karijera koju je nažalost prekinula ova strašna tragedija.




Havana? #sundayvibes #chill

A post shared by Ivana Smit (@ivana_smit) on




Autor:DM/dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.