Davor Visnjic/PIXSELL

(FOTO) Je li vam ovo promaknulo? Maja Sever objavila fotku kako bi ‘začepila usta’ hejterima

Autor: dnevno.hr

Sever se pohvalila da je 1992. bila ratna izvjestiteljica

Velika se bura podigla oko ukidanja emisije “Hrvatska uživo”, na što su mnogi neistomišljenici voditeljice Maje Sever drvlje i kamenje sasuli upravo na nju, pripisujući joj ljevičarenje i slabu gledanost.

Maja Sever: Od Norčeve djevojke, Šuškove intervencije pa do ikone ljevice

Jednim se neizravnim detaljem Sever oglasila i na Facebooku, objavivši svoju fotografiju iz 1992. godine, što su neki doživjeli kao svojevrsno opravdavanje ili pak poruku “mrziteljima”. Riječ je o fotografiji s ratišta u Pakracu:

Ispod fotografije jedan je muškarac upitao: “Ako si bila ratna izvjestiteljica, kako si završila u kategoriji “mrzitelj svega hrvatskog”?

Uskoro mu je odgovorila jedna Majina prijateljica: “Nije ‘ako’, bila je, to je činjenica, na svim najtežim ratištima. A završila je u kategoriji ‘mrzitelj’ jer vjerojatno zato što misli svojom glavom”.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.