Patrik Macek/PIXSELL

Esih poručila: Dug i sretan brak novim mladencima, ali na nas ne računajte

Autor: Hina

"Danas sam došla ovdje kako bih pomogla HDZ-u u tome da ispuni još jedan uvjet HNS-u, a taj je da Esih, Glasnović i Hasanbegović ne budu dio ove nove većine", rekla je Esih

Nezavisna saborska zastupnica Bruna Esih poželjela je u petak ujutro “dug i sretan brak novim mladencima”, kako je nazvala nove koalicijske partnere HDZ i HNS, ističući da je u Sabor došla kako bi pomogla HDZ-u da ispuni uvjet HNS-a – da ona te zastupnici Željko Glasnović i Zlatko Hasanbegović ne budu dio nove parlamentarne većine.

 “Danas sam došla ovdje kako bih pomogla HDZ-u u tome da ispuni još jedan uvjet HNS-u, a taj je da Esih, Glasnović i Hasanbegović ne budu dio ove nove većine”, rekla je Esih novinarima uoči početka saborske sjednice.

 Naglasila je kako je u svojim stavovima jasna već mjesecima te ih ne kani mijenjati.

 “Neki dan sam govorila o sramoćenju HDZ-a, a na kraju vidimo da vrh HDZ-a nije osramotio sam sebe, nego da je riječ o jednom dobro promišljenom planu. Ali, u svakom slučaju osramoćeni su i razočarani glsači HDZ-a”, poručila je Esih.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.