Duška Mušić/Ana Musa

(Eksplicitan sadržaj) Kad je onaj *upak od Tode kupio državnu firmu iz koje nestalo 3 silosa žita, bolio koga kura, a zbog par tona mandarina zgražanje.

Autor:

Osebujni bloger iznio je svoje viđenje situacije s opuzenskim mandarinama.

Fotografija bačenih mandarina u Opuzenu zaintrigirala je javnost koja o tome prizoru ne prestaje debatirati. A svoje viđenje priče na Facebook profilu objavio je i popularni Bloger Krule, i to na sebi svojstven, osebujan način. Njegovu objavu prenosimo u potpunosti i bez cenzure:

-Uzjebao se narod što se u Opuzenu bacile mandarine.

Ajmo realno majku mu jebem, da realnije ne može. Ako ih nitko neće… zašto ih ne bi bacili? Darovati vrtićima… pučkim kuhinjama?… ko će platiti prijevoz? Mozda i jesu pokušali darivati, no kod nas i darivanje podliježe birokraciji. Da sadiš mandarine pa da ti u knjigama piše da si darivalo 20 tona mandarina… porezna bi te 20 dana češljala jer si darivao, bio si dobar čovjek pizda ti materina ona glupava, a kod nas čim si dobar odmah si sumnjiv. Vi ka da u Švedskoj živite pa vam to nije jasno. Ljudi se ne žele zajebavati i vući vraga na sebe. Da… ŽALOSNO ali lakše ih je u ovoj našoj državi baciti nego darivati. Kad oni iz cisterne prolijevaju mlijeko pred kamerama… onda “jadni seljak mljekar” a kad ovaj bez kamere baci mandarine… onda je on idiot. Treba se u kameru žaliti da ga drugi razumiju… kameru ti jebem.

Uzmi pilu, šmirgl papir, drvo, lak… napravi drveni stol za 10 ljudi… bil ga prodao za kunu? – bi kurac jer je to tvoj krvavi rad. Prije bi ga sjekirom sasjeka neg dao u bescjenje. Bil ga darivao sirotinji na drugom kraju Hrvatske… bi!…a ko će platiti prijevoz?… oš ga ti o svom trošku vozit u opustošenu Slavoniju kod Mate i njegovo 8ero djece?… oćeš kurac eto… to oćeš. E sad zamisli da imaš za odvesti 20 takvih stolova. Uostalom… ja na slici vidim uredno istovarene mandarine… ama ko bilo kome od nas brani da unajmimo kamion i odemo dolje po njih?… mi bi da nam ih se pokloni… doveze… oguli i stavi u tanjur… krutejebo više i mandarine i sve slično tome.

Kad je onaj šupak od Tode kupio državnu poljoprivrednu firmu iz koje je preko noći nestalo 3 silosa žita… bolio koga kurac… a sad zbog par tona mandarina zgražanje.

Naš problem i je to što ne znamo cijenu rada… pa kad tražimo posao i pitaju nas koliku bi plaću, mi velimo

– 3 iljade kuna!

Kad ste rekli 7 iljada? Rekli ste kurac. Ovaj sa mandarinama je rekao 7… nije za njih dobio 7… za 3 ih neda… darivanje je kod nas zločin… bacio ih je… a sad mi što radimo za 3 iljade seremo po njemu.

E jebli mi sami sebe

Amen… kom pravo kom krivo

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.