Dino Stanin/PIXSELL

Polovina Lungo poslao pismo SDP-ovcima: ‘Ovo je pravi trenutak za novi početak u SDP-u’

Autor: T. P.

"Međusobno uvažavanje aktivnim slušanjem i argumentiranim uzvraćanjem je važno za uspjeh kako u životu, poslu i bilo čemu drugom tako i u političkom svijetu", napisao je Duško Polovina Lungo.

Duško Polovina Lungo, jedan od kandidata za predsjednika SDP-a, poslao je pismo članovima te stranke tražeći njihovu podršku.

“Kako ste već mogli saznati, odlučio sam se opet kandidirati kako za predsjednika SDP-a, tako i za Predsjedništvo i za Glavni odbor stranke. Moram priznati da se u odnosu na prošle unutarstranačke izbore osjeti blagi napredak u smislu demokracije u stranci jer sam ovaj put dobio pristup podacima naših županijskih, gradskih i općinskih organizacija, a što mi je i omogućilo kontakt s Vama. Obraćam Vam se iskreno i u želji da prepoznate moje dobre namjere a i potrebu da se jednom običnom članu kao što sam ja pruži prilika da aktivno, a u suradnji s Vama, mijenja i diže stranku iz temelja koji su trenutno očigledno poljuljani”, piše Polovina.

“Kako bismo u toj namjeri i uspjeli neophodno je poštivati demokraciju. Međusobno uvažavanje aktivnim slušanjem i argumentiranim uzvraćanjem je važno za uspjeh kako u životu, poslu i bilo čemu drugom tako i u političkom svijetu. U tom dijelu smo trenutno jako slabi ali nikad nije kasno pa tako smatram da je ovo pravi trenutak za novi početak u SDP-u. Krenimo od toga da se svim kandidatima daju jednake šanse pa Vas tako ljubazno pozivam da u svojim stranačkim prostorijama date mogućnost našim članovima da daju svoj potpis podrške za kandidature svih kandidata pa tako i moje kako slijedi: 1. Predsjednik; 2. Predsjedništvo; 3. Glavni odbor”, piše Polovina, koji je članove na kraju pozdravio “srdačno i drugarski”.

Autor: T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.