Petar Glebov/PIXSELL

Dujmoviću dali otkaz u Slobodnoj Dalmaciji! Iza svega je dominatna lijeva struja te kuće?

Autor: Dnevno.hr

Glede razloga koji su mu navedeni kao razlog otkaza daljnje suradnje Dujmović dodaje da su navedeni razlozi vezani uz ” potrebu štednje i smanjivanja troškova”

Tihomiru Dujmoviću zabranjeno je daljnje pisanje u Slobodnoj Dalmaciji, ppotvrdio je to sam Dujmović za Narod.hr.

“Da, točno je, zabranjeno mi je daljnje pisanje u Slobodnoj Dalmaciji.Trenutno sam okupiran promocijama moje nove knjige tako da uopće ne želim spekulirati tko stoji iza još jedne zabrane”, rekao je Dujmović.

Glede razloga koji su mu navedeni kao razlog otkaza daljnje suradnje Dujmović dodaje da su navedeni razlozi vezani uz ” potrebu štednje i smanjivanja troškova”.

Bolji poznavatelji prilika u Slobodnoj ističu da je dominantna lijeva struja u toj kući već dva puta pokušala izbaciti Dujmovića, ali je bivši glavni urednik Bonković stao uz njega obzirom da su Dujmovićevi tekstovi spadali u vrlo čitane.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.