Igor Soban/PIXSELL

Došao je kraj Bernardićeve ‘vladavine’? Već se spominju ‘poželjni’ nasljednici

Autor: dnevno.hr/n1

Od samog početka SDP-ovi članovi nisu najbolje prihvatili izbor novog vodstva stranke, a da je tomu tako potvrđuje i sve žešće priželjkivanje novog vođe stranke

Dio čelnih ljudi SDP-a ozbiljno je počeo razmišljati o mogućim nasljednicima aktualnog predsjednika stranke Davora Bernardića čija je pozicija sve ugroženija i sve je više onih koji smatraju da bi on trebao odstupiti.

Pozicija predsjednika SDP-a Davora Bernardića sve je ugroženija i neki od najistaknutijih članova stranke već su otvoreno počeli razmišljati o Bernardićevu nasljedniku na vodećem mjestu u stranci, piše Nacional.

Tijekom prošlog tjedna jedan istaknuti član Predsjedništva stranke i saborski zastupnik SDP-a, za taj je tjednik rekao kako smatra da bi se Bernardić sam trebao povući te bi se trebali raspisati novi izbori za predsjednika stranke.

Isti izvor kao poželjne Bernardićeve nasljednike vidi saborskog zastupnika i bivšeg zamjenika Vesne Pusić u Ministarstvu vanjskih poslova Joška Klisovića i gradonačelnicu Siska Kristinu Ikić Baniček.

Mnogi se od samog početka nisu slagali s izborom novog vođe stranke, no što vrijeme dalje ide, to su i spominjanja novog vođe sve veća.

 




Autor:dnevno.hr/n1
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.