DONOSIMO VAM SNIMKU NAPADA BANDIĆA NA HRGU! Gnjev u Bandićevom glasu je neopisiv (VIDEO)

Autor: I. Babić

Kako možete čuti na audio snimci Bandić nije birao riječi, vrijeđao je i ponižavao novinarku posebno zbog pitanja o vrtićima.

Nakon što smo jučer objavili kako je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić i kandidat u utrci za Hrvatski sabor nakon intervjua na RTL-u s Mirjanom Hrgom poludio i izvrijeđao novinarku, donosimo vam snimku napada Bandića na Hrgu.

Na Bandićev ispad reagirali su i brojni političari izražavajući mišljenje kako je ovakav ispad sramotan. Da je gadljivo ponašanje Bandića smatra i dosta građana u što smo se uvjerili čitajući komentare na društvenim mrežama nakon objavljivanja članka.

Kako možete čuti na  snimci Bandić nije birao riječi, vrijeđao je i ponižavao novinarku posebno zbog pitanja o vrtićima. U jednom trenutku čuje se kako Bandić novinarki govori: Jesi li ikad rodila? Nisi. Kad budeš imala djecu onda mi govori…”. Hrga mu je odgovorila da je ovo sad još žešća diskriminacija.

Tijek “razgovora”:

“Proživi tri dana kao svoja, što bi selo reklo. Kako vas nije sram. Pozovete me kao gradonačelnika Zagreba u emisiju i onda lažete”,  govorio je Bandić.

Hrga ga je zatim upitala “što laže”, nakon čega joj je Bandić odgovorio kako “laže da nema toalet papira u vrtićima”.

“Pa ‘ko si ti meni da ti mene ovdje sučeljavaš. Pa ti si se malo digla, previše si se digla”, rekao je Bandić.




Nakon toga, Bandić je Hrgi rekao:

“Jesi ti ikad rodila? Nisi. Onda nemoj o tome govoriti. Kad budeš imala djecu onda mi govori”,  poručio joj je.




Autor:I. Babić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.