Marko Prpic/PIXSELL

Domovinska koalicija usuglasila liste i obznanila slogan: ‘Dosta farbanja!’

Autor: T. P.

Liste za sve izborne jedinice Domovinska koalicija podnosi „pet do dvanaest“, 12. kolovoza 2016.

Proširena sjednica Predsjedništva HSP AS i Izbornog stožera održana je 11. 8. 2016. s početkom u 17.00 sati u poznatom izletištu i hotelu „Stara škola“, Sv. Križ Začretje u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Sjednicama su predsjedali potpredsjednik Hrvatskog sabora i predsjednik HSP AS Ivan Tepeš prof. te saborski zastupnik i predsjednik Izbornog stožera HSP AS i Domovinske koalicije Pero Ćorić. Teme su bile usklađivanje stranačkog Programa s Programom Domovinske koalicije te predstojeći izlazak s koalicijskim partnerima na parlamentarne izbore za 9. saziv Hrvatskog sabora. Jednoglasno su potvrđene koalicijske liste i stranački kandidati na njima. Utvrđen je slogan „Dosta farbanja“ koji će biti prilagođen podneblju određenih izbornih jedinica kao i medijski istupi nositelja lista i kandidata na istima.

“Posebno zadovoljstvo HSP AS nalazi u činjenici kako je preporuka DIP-a o kvoti 40% žena na listama u potpunosti ispoštovana. Liste za sve izborne jedinice Domovinska koalicija podnosi „pet do dvanaest“, dana 12.08.2016. (petak) godine, DIP-u u prostorijama Hrvatskog sabora u 11,55 h. Iste će predati Ivan Tepeš prof. u partneri svih predsjednika koalicijskih stranaka i nositelja lista”, poručili su iz koalicije.

Autor: T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.