Robert Anic/PIXSELL

DOK JE PLENKOVIĆ VIJEĆAO: Saznajte zašto su Glasnović i Zorica Gregurić prosvjedovali ispred HDZ-a!

Autor: dnevno.hr

U prošlom sazivu Sabora član HDZ-ova kluba Željko Glasnović naveo je kako okuplja zastupnike za svoj klub zastupnika u Hrvatskom saboru. Članovi tog kluba trebali bi se znati do petk. Na pitanje hoće li i Zlatko Hasanbegović biti član novog saborskog kluba, Glasnović je rekao da s Hasanbegovićem o tome još nije pričao

Ispred HDZ-a su u utorak navečer saborski zastupnik Željko Glasnović i Zorica Gregurić, dragovoljka Domovinskog rata iz Koordinacije udruga branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata, prosvjedovali zbog odluke  Andreja Plenkovića da ministricom kulture imenuje znanstvenu suradnicu u Institutu za razvoj i međunarodne odnose Ninu Obuljen Koržinek.

Podsjetimo, prije nekoliko dana je Zorica Gregurević prosvjedovala protiv Nine Obuljen kao potencijalne ministrice jer je Obuljen bila u Upravnom vijeću HAVC-a, koji je financirao film ’15 minuta – Masakr u Dvoru’.

U prošlom sazivu Sabora član HDZ-ova kluba Željko Glasnović
naveo je kako okuplja zastupnike za svoj klub zastupnika u Hrvatskom saboru. Članovi tog kluba trebali bi se znati do petk. Na pitanje hoće li i Zlatko Hasanbegović biti član novog saborskog kluba, Glasnović je rekao da s Hasanbegovićem o tome još nije pričao

HRT-ovce iz ureda izbacio Hrvoje Hribar?

Gregurić je u poslijepodnevim satima medijima poslala priopćenje u kojem navodi da je upravo dobila informacije kako je ‘Hrvoje Hribar danas u 15:30 sati prekinuo intervju i iz ureda izbacio ekipu HRT-a uz teške uvrede i vrijeđanje novinarke HRT-a Ane Malbaše, odbijajući odgovoriti na pitanja vezana uz dokaze za kriminal u HAVC-u’.

‘Pri tome je navodno psovao i vrijeđao branitelje i mene osobno, rekavši da neće odgovarati na kaznene prijave nekih dragovoljaca i jedne medicinske sestre! Ovim putem ja, Zorica Gregurić, medicinska sestra iz vukovarske ratne bolnice, dragovoljka Domovinskog rata koja sam bila na prvoj crti obrane Hrvatske sve vrijeme, pozivam sve hrvatske ljude da stanu u zaštitu, ne mene, nego vrednota na kojima počiva Hrvatska’, poručila je Gregurić.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.