Marko Lukunic/PIXSELL

DOBROVIĆ SAZVAO KONFERENCIJU: Nećemo gasiti rafineriju!

Autor: dnevno.hr

"Ono što je važno za sve ljude u okrugu - radna mjesta se neće gasiti", naglasio je.

Ministar  zaštite okoliša i energetike Slaven Dobrović najavio je izvanrednu konferenciju za novinare vezano za budućnost sisačke rafinerije.

Tijek konferencije:

14. 25 “Rafinerija je iznimno  važna za cijelo područje i  predstavlja veliki razvojni potencijal. Nema smisla gasiti ta radna mjesta i to nije prihvatljivo riješenje

Unastavku je kazao da će pronaći riješenje i da je rafinerija važna za cijelo područje. “Rafinerija predstavlja razvojni potencijal”, kazao je Dobrcvić.

Na pitanje koji je vremenski rok za rješenje tih problema Slaven Dobrović je kazao.

“Radi se o tjednima i mjesecima. Ono što je važno za sve ljude u okrugu – radna mjesta se neće gasiti”, naglasio je. Kazao je i kako je ranije govoreći o postfosilnom društvu govorio o desetljećima.

Podsjetimo, bivši Mostov ministar gospodarstva, zastupnik Tomislav Panenić, zatražio je stanku na današnjhoj sjednici sabora kako bi upozorio na odnos INA-e i MOL-a. Izjavio je kako uznemiruju izjave čelnika Uprave MOL-a Zsolta Hernadija kako će MOL grupa slijediti svoj poslovni put s INA-om ili bez nje.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.