Hrvoje Jelavic/PIXSELL

DILJEM JADRANA OLUJNO NEVRIJEME IZAZVALO PROBLEME: Na moru spašavali turiste, padala stabla, jedrilice nasukane

Autor: A.P.

U Splitu ispred Westgatea pala je i ograda, a u Mravincima je na cestu palo stablo pa su vatrogasci morali intervenirati.

Šire splitsko područje u noći s nedjelje na ponedjeljak pogodilo je nevrijeme koje je donijelo zahladnjenje, ali i ostavilo manju materijalnu štetu. U sitnim noćnim satima vatrogasci su imali nekoliko intervencija. Većinom je riječ bila o uklanjanju stabala i većih grana s cesta i kolnika. S prometnice je tako uklonjeno stablo sa sjevernog ulaza u tunel na Marjanu, ali i u Goričkoj ulici, piše Slobodna Dalmacija.

Stablo je na dnu Bregovite  prekrilo automobil, a radnici Parkova i nasada na vrhu iste ulice, u obližnjem parku, su uklanjali polomljena stabla.

U Splitu ispred Westgatea pala je i ograda, a u Mravincima je na cestu palo stablo pa su vatrogasci morali intervenirati.

Nevrijeme je na zadarskom području uzrokovalo niz problema na cestama. Tako je u Zadru uslijed jakog vjetra i obilne kiše došlo do plavljenja gradskih prometnica, te su izbijeni poklopci šahtova, a bilo je i oborenih stabala na lokalne ceste. Posljedice nevremena otklanjaju komunalne službe, a također je i s brodica u širem akvatoriju Zadra je zaprimljeno više poziva za pomoć.




 

 

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.