Sanjin Strukic/PIXSELL

Horor na Kauflandovim policama: Obavezno pripazite!

Autor: dnevno.hr

Nerijetko se u Hrvatskoj progovara o kvaliteti, ali i kontroli hrane na policama trgovačkih lanaca, a posve logično roditelji su posebno osjetljivi kada je u pitanju hrana namijenjena onim najmlađima. Kašice kojima je istekao rok trajanja zabrinule su i građanku koja ih je pronašla na Kauflandovim policama te im se tim povodom obratila objavom na njihovom službenoj Facebook stranici:

Unatoč Kauflandovoj isprici i tvrdnji da proizvodi na policama ”prolaze redovne kontrole”, priznaju kako je propust moguć te da isti nipošto nije namjeran. Kakav god da propust bio, sasvim sigurno nije ugodan te je stoga potrebno širom otvoriti oči prilikom kupnje namirnica, osobito kada je riječ o ovako osjetljivom proizvodu kao što je kašica za djecu.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.