Glas Istre

Detalji tragedije u istarskom kampu: Krhotina stakla Talijanu presjekla vrat, iskrvario pred suprugom i kćeri

Autor: dnevno.hr

Nesretni je Talijan dvogodišnju kćer odveo na toalet, dok ih je supruga čekala u kamp prikolici. Vrata toaleta su eksplodirala, a komadići rasutog stakla zabili su se u njega.

Ljetovanje u kampu Mon Perin u Balama za talijansku obitelj Unussich iz Trsta pretvorilo se u tragediju – Aleks Unussich (44) preminuo je pred suprugom od iskrvarenja iz rana zadobivenih od krhotina razbijenih staklenih vrata toaleta u kampu u srijedu oko 20.20 sati, piše Glas Istre.

Naime, nesretni je Talijan  dvogodišnju kćer odveo na toalet, dok ih je supruga čekala u kamp prikolici. Vrata toaleta su eksplodirala, a komadići rasutog stakla zabili su se u njega.

Nakon eksplozije 44-godišnjak je 15-ak metara prepješačio do supruge, a iza sebe je ostavljao trag krvi. Gosti kampa za Glas Istre su kazali da je sve bilo puno stakla i krvi, da su tragovi vodili sve do parcele na kojoj je kampirala obitelj nastradalog Talijana.

Prema iskazima svjedoka Unussich nije bio unutar toaleta već ispred njega, a  zatvorena staklena vrata nije ni dirnuo te su ona sama od sebe odjednom eksplodirala.

“Staklo je puklo u tisuću komadića, a krhotine su letjele posvuda. Samo pukom srećom nije ozlijeđena djevojčica. Možda ju je svojim tijelom otac uspio zaštititi”, kazali su.

“Staklena vrata su tijekom rada kampa uvijek otvorena. Zatvaramo ih, odnosno zaključavamo, zimi kada kamp ne radi. Ne znam kako se nesreća dogodila, istraga je u tijeku i ne mogu vam ništa reći. Žalimo zbog nesretnog događaja, izražavamo sućut obitelji stradalog”, rekao je direktor kampa Mon Perin Massimo Piutti za Glas Istre.

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.