HRT

DEMONSTRATIVNO NAPUSTIO EMISIJU: PERNAR OTKANTAO ACU!

Autor: dnevno.hr

''Mjesec dana nakon izbora po nama se sustavno lupalo, htjelo nas se slomiti. HRT je partijska televizija, u službi HDZ-a. Prije izbora sve afere HDZ-a su potpuno ignorirane'', naveo je

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar gost je emisije Nedjeljom u dva. Na samom početku emisije Pernar je rekao: ”Promijenilo se puno toga u pet godina, sad postoji opozicija u Saboru, prije je nije bilo. Sinčić će govorit kad dođe vrijeme za to, ima i on štošta toga za reći. Govori onaj tko treba govoriti u određeno vrijeme ”.

Nakon 15 minuta Pernar je napustio studio.

Voditelj Aleksandar Stanković pitao je Pernara znači li to da bi on ukinuo sve programe HRT-a, na što je Pernar rekao da će otići iz emisije ako mu voditelj ne dopusti da govori o čemu je započeo (o Palestini).

– Gospodine Stankoviću, ako mi nećete dozvoliti da govorim, ja ću otići – rekao je Pernar.

– Nemojte se žestiti, samo vas pitam što biste Vi  s HRT-om – odgovorio mu je Stanković.

– Hoćete mi dopustiti da kažem do kraja?Ja vidim da mi ne dozvoljavate da kažem do kraja, ja odlazim iz emisije. Želim vam svako dobro – rekao je Pernar i demonstrativno napustio studio.

Govoreći o poreznoj reformi naveo je: ”Nije problem da se naše plaće zamrznu, ali je problem da se plaće političara dižu, a da se porezni teret uvećava za najslabije. Fiskalizacija je bila prihvatljiva jer je išla paralelno sa smanjenjem PDV-a. Mi smo upozoravali ugostitelje da će ih fiskalizacija dotući. Ljudi daju glas za one koji dižu poreze. Fiskalizacija je dio jedne globalne agende. To je mjera usmjerena protiv prava građana na privatnost. Mostov amandman ću podržati, a sam zakon ću odbaciti, on ništa ne rješava, siromašni će plaćati više, hrana će poskupiti, njihove plaće i mirovine neće rasti, mlade obitelji morat će plaćati porez na prvu imovinu. Smatra da je ovo nastavak porezno terera, uzimamo siromašnima i dajemo bogatima”.

fd2b576af3421b06f0c2

Upitan kome je bliži, rekao je SDP-u.

”Pa sigurno da smo bliži SDP-u, ne koriste se udbaškim metodama, HDZ je nama poslao poruku da ako ne damo potpise Plenkoviću da će nas progoniti putem DORH-a i HRT-a. HDZ koristi neke druge metode, ucjene, pritiske, radi se o jezivoj stranci, oni kontroliraju sve razine vlasti, sudove. Sve je u rukama jedne vlasti. Čim smo odbili ponudu krenulo je medijsko bombardiranje, prikazivalo nas se kao prevarante, mene se prikazivalo kao najvećeg kriminalaca, da sam uzimao tisuće eura od ratnih profitera… Nije bitno je li optužba teška. Mediji se koriste u svrhu vršenja političkog pritiska. Mjesec dana nakon izbora po nama se sustavno lupalo, htjelo nas se slomiti. HRT je partijska televizija, u službi HDZ-a. Prije izbora sve afere HDZ-a su potpuno ignorirane”, naveo je.

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.