Robert Anic/PIXSELL

Demo predstavio program ‘Koalicije za premijera’: ‘Borit ćemo se za opstanak Petrokemije’

Autor: dnevno.hr

Demo, koji je kandidat koalicije u 6. izbornoj jedinici, smatra da će se rješavanjem problema Petrokemije riješiti problemi sela i izvoza,

Miodrag Demo u ponedjeljak je predstavio program Koalicije za premijera te obećao  da će se boriti za opstanak Petrokemije kao strateške državne tvrtke. Iz koalicije koju čine Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti, Narodna stranka – REFORMISTI, Novi val, HSS – Stjepan Radić i Blok umirovljenici zajedno (BUZ) poručili su da je Petrokemija puno pomogla u obrani domovine, a sad ona treba obranu od onih koji bi ju preuzeli.

Demo je istaknuo da čak  1600 obitelji izravno ovisi o toj proizvodnji te da neće dopustiti njezino uništenje. “Petrokemija je simbol seljaka, ona je bila i ostat će hrvatska”, kazao je Demo.

Demo, koji je kandidat koalicije u 6. izbornoj jedinici, smatra da će se rješavanjem problema Petrokemije riješiti problemi sela i izvoza, te se spaja “zelena i plava Hrvatska”. Ako ima interesa stranih investitora za takvu industriju, zašto mi ne možemo investirati u tako važnu tvrtku, upitao se.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.