Na dan Oluje na kući u Viru Švicarac objesio zastavu pod kojom su pripadnici četničke paravojske ušli u Vukovar!

Autor: I.G.

Zašto je Švicarac na kući imao takvu zastavu na Dan Oluje, je li provocirao ili nije znao, jer je moguće da je riječ o običnoj "dječjoj" piratskoj zastavi kakve ima u suvenirnicama, trenutno nije poznato jer je obrada događaja još u tijeku.

Zadarska policija podnijela je optužni prijedlog protiv 54-godišnjeg švicarskog državljanina koji je na krov svoje kuće na Viru jučer, na Dan pobjede, imao izvješenu crnu zastavu sa lubanjom i prekriženim kostima, javlja Zadarski.hr.

“To je simbol pod kojim je pripadnici četničke paravojske ušli u Vukovar. Švicarski državljanin koji je imao izvješenu tu zastavu dimenzija 100 puta 80 centimetara na obiteljskoj kući u svom vlasništvu dobio je optužni prijedlog zbog isticanja nepoćudnih simbola. Dojavu od građana kojima je to smetalo dobili smo u 11 sati i 40 minuta. Zastava mu je oduzeta, obrada događaja je u tijeku”, kazali su u OKC-u PU Zadarske.

Zašto je Švicarac na kući imao takvu zastavu na Dan Oluje, je li provocirao  ili nije znao, jer je moguće da je riječ o običnoj “dječjoj” piratskoj zastavi kakve ima u suvenirnicama, trenutno nije poznato jer je obrada događaja još u tijeku.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.