screenshoot

CULEJ STRESAO SABOR! ‘Imam dokaze da je Goran Beus udbaš koji po zadatku razara Katoličku Crkvu!

Autor: Snježana Vučković

HDZ-ov saborski zastupnik Stevo Culej u Saboru je danas održao konferenciju za novinare na temu napada na osjećaje vjernika i Katoličku Crkvu.

Izjavio je kako smo svjedoci sve većim podjelama u hrvatskom društvu koje su nametnule protuhrvatske snage koje djeluju kroz mnoge nevladine udruge i pojedince s ciljem vrijeđanja hrvatskih vrijednosti kao što su Domovinski rat, hrvatski branitelji i Katolička Crkva.

“Ti relikti prošlosti sjede u Hrvatskom saboru kao zastupnici kojii zastupaju svoju komunističku ideologiju i ništa drugo. Ja ću se okrenuti samo prema jednom čovjeku iz Sabora, prema  Goranu Beusu Richemberghu. Tko je taj čovjek koji svaki trenutak koristi za vrijeđanje branitelja i katoličke crkve? Goran Beus svaki trenutak koristi za uvredu Hrvatske, branitelja i katoličke crkve. Javno potiče na nasilje i mržnju, u bivšoj je Jugoslaviji zdušno radio za bivšu UDBA-u, i već 30 godina progoni crkvu i njene predstavnike. Dosaš sam do informacija da progoni don Živka Kustića a imam i dokaze da je to činio pod kodnim imenom „Odisej”. Upozoravam takve da njihova borba neće uspjeti dok postoji i jedan hrvatski branitelj”, izjavio je Stevo Culej i podijelio prisutnima dokumente s podatcima o djelovanju Gorana Richembergha Beusa.

Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.