Dnevno.hr

CRNE PROGNOZE: Multikulti HDZ – SDP sprema veliku koaliciju, izađite na izbore i – KAZNITE IH!

Autor: S. V.

"Do koalicija će doći kada europarlamentarac Picula ( već ga je počeo prozivati) makne Milanovića i preuzme SDP. Europarlamentarci će se lako dogovoriti jer su oni potpuno u službi Europske komisije koja je opet potpuno u službi Novog svjetskog poretka, iluminata odnosno psihopata koje hoće uništiti čovječanstvo", tvrdi Ivica Luka Vrkić, predsjednik pokreta ZAJEDNO - Splitsko-dalmatinske županije.

Istraživački novinar, urednik portala ‘Istinom protiv laži’ i predsjednik Pokreta ZAJEDNO za Splitsko-dalmatinsku županiju’ Ivica Vrkić, u intervjuu za naš portal otvoreno je progovorio o aktualnoj političkoj sceni u Hrvatskoj, problemima i eventualnim rješenjima.

Što se događa u Lijepoj našoj?

–  Zakonitost je temelj država, a Ciceron je rekao ‘više zakona manje pravde’. Dvije stranke koje se izmjenjuju na vlasti, HDZ i SDP, donijeli su preko 4000 raznih zakona plus 100 tisuća stranica EU-a. Zašto?

Član 1. Ustava RH kaže da vlast proizlazi i pripada narodu. Član 2.Ustava RH kaže da je suverenitet nedjeljiv i neprenosiv’. Bivša premijerka Jadranka Kosor i bivši predsjednik RH Ivo Josipović, dana 9. prosinca 2011. godine, za vrijeme summita u Bruxellesu, potpisali su takozvani mali ustav EU, odnosno Lisabonski sporazum.  Potpisivanje Lisabonskog ugovora za udruživanje Republike Hrvatske u savez sa drugim državama, je protivno članku 135. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje prije narodnog referenduma. To je veleizdajnički čin, kaznene prijave su podnesene ali i dalje kupe prašinu.

Nakon toga potpisan je famozni Aqui communite kojim je svaki Akt EU-a i EK iznad Ustava RH što je nespojivo sa suverenitetom i Ustavom RH, jer je Ustav najviši Zakon u RH’. Da bi se ‘Aqui communite’ potpisao trebalo je mijenjati Ustav. Sve promjene radili su Vladimir Šeks i Dejan Palić i oni se vode kao vlasnici i autori Ustava RH! Nevjerojatno! U Hrvatskoj je i nemoguće – moguće. Zato moramo vratiti Pravni suverenitet RH, a to je prva točka programa Pokreta ZAJEDNO.

Druga točka je vratiti financijski suverenitet! To znači raskid ugovora sa MMF, Svjetskom Bankom i Europskom Centralnom Bankom. Neodrživo je da nas zadužuju 25 godina, neopravdano, nelegitimno, bez mandata ovog naroda. Hrvatski Ustav članak 53. kaže da je HNB odgovorna za likvidnost u tuzemstvu i inozemstvu. Znači da je zaduživanje protuustavno i protuzakonito jer HNB mora financirati svoju državu, a ne protuustavno zaduživati svoje građane jer za zaduživanje nikada nije raspisan Referendum!

To znači da treba poništiti pretvorbu i privatizaciju?

– Tako je. To je treća točka našeg programa. Cijela pretvorba i privatizacije je u 98% slučajeva protuzakonita, a to je utvrdila Državna revizija. Sabor je izvještaj dobio samo zastupnici ne postupaju po njemu što sve govori o suverenitetu RH. Prva funkcija države je upravljanje resursima, a resursi su skoro svi privatizirani, s njima elita trguje, prodaje, preprodaje, a radnike šalju na Zavod. Oni ‘sretni’ koji rade primaju bijedne plaće.

Druga funkcija države je organizacija rada stanovništva u resursima. Najveća većina građana nema što raditi jer više nema resursa.  Treća funkcija države je kontrola stvaranja novih vrijednosti, što će se proizvoditi, za koga, gdje, što ide za unutrašnju potrošnju, što za izvoz. Nema novih vrijednosti jer nema resursa.

Četvrta funkcija države, temeljem tih stvorenih novih vrijednosti, je kreirati ekvivalent dobivenog novca ili avansirati novac i dobiti pokriće u tim vrijednostima. Ne možeš, nemaš HNB jer su ga izvlastili iz RH i u vlasništvu je Rothschilda! Kako je to moguće?

Da bi se održao kakav takav mir država se konstantno zadužuje i sve dublje tone jer ne može servisirati niti kamate. Jednom će i tom zaduživanju doći kraj u kojem će ponovno nastradati mali obični ljudi, a to nije pošteno!  Privatizacijom je narodu oduzeto vlasništvo. Ako vam netko privatizacijom uzima prava uzima vam i dobit jer prava su dobit koja može biti direktna, kroz rad i indirektna kroz besplatno školovanje, besplatno socijalno, zdravstveno itd.

S druge strane, ono što je i najvažnije, lijevi i desni nemaju nijednu pozitivnu bilancu u 25 godina i stalno proizvode deficit. Pitanje je samo je li namjerno ili ne znaju!

Zadužuju se jedni i drugi, uhljebljuju svoje kadrove, jednima i drugima odlaze ljudi iz Hrvatske, jedni i drugi ne potiču proizvodnju a novce iz EU namještaju sebi i svojima otvarajući fiktivne tvrtka za 10 kuna. Najnoviji slučaj Jakovina,15 milijuna eura na tri fiktivne tvrtke!

Kako to riješiti?

– Četvrta točka provedbe Strategije Razvoja Republike Hrvatske stranka Pokret ZAJEDNO nudi jedino ispravno rješenje. To će se postići državnim intervencionizmom, zato služi HNB koji se čak hvali kako ima novaca, Tim novcima bi se pokrenula proizvodnja, likvidirala nezaposlenost i osigurala građanima socijalna sigurnost i pravo na rad i pristojnu zaradu kojom može osigurati sebi i obitelji slobodan i dostojan život, Članak 55. i 56. Ustava RH.

Kažete, nemamo pravni i financijski suverenitet, resurse, proizvodnju, HNB… Je li to veleizdajnički čin i treba li netko odgovarati za to?

– Gotovo preko noći i daleko od javnosti prije nešto više od godinu i po dana, iz Kaznenog zakona je izbačeno kazneno djelo ‘dovođenje u podređen položaj države’, prema kojemu se kaznom od najmanje tri godine zatvora kažnjavalo građanina Republike Hrvatske koji pokuša RH dovesti u položaj podređenosti ili ovisnosti prema kojoj drugoj državi.

Bez obzira na važnost, odnosno težinu koju je u hrvatskom zakonodavstvu djelo iz čl. 137. imalo, jednostavno je nestalo bez ikakvog obrazloženja radne skupine Ministarstva pravosuđa ili Vlade RH. To sve govori. To Kazneno djelo izbačeno je da bi se zaštitili oni koji su nas opljačkali, izdali i doveli u dužničko ropstvo.

Čemu sve to vodi?

– Novom svjetskom poretku! Cilj i ideja uništenja bijele rase, kako danas izgleda, je toliko poželjna da je teško uopće povjerovati da će izazvati bilo kakvu opoziciju takvoj ideji. Dokle god bijela rasa postoji, svi pokreti protiv rasizma su osuđeni na propast. Uništimo bijelu rasu svim raspoloživim sredstvima!

Ključ rješenja svih društvenih problema jeste uništenje bijele rase’ izjavio je u interviewu za ‘Harvard magazie’, a to i propovijeda bez ikakve javne osude, uvaženi i nagrađivani harvardski, hazarski židovski profesor Noel Ignatiev. Kada k tome dodamo da su svi mediji i banke koje štampaju novac bez pokrića u vlasništvu Židova Hazara ( treba razlikovati židove Hazare od normalnih Židova) onda itekako moramo biti zabrinuti!

Lako je iz ovoga zaključiti da su naši političari na vlasti njihove sluge?

– Jasno. Dokaz tome je i Uredba koju je donijela Milanovićeva vlada 29.ožujka 2012.godine u izmjeni i dopunama, o razini genetski modificiranih organizama. Uredba sadrži sljedeće akte:

1.Odluku Komisije o odobravanju stavljanja na tržište proizvoda koji sadrže, sastoje se ili su proizvedeni od genetski modificiranog kukuruza u skladu s uredbom EZ Europskog parlamenta i Vijeća.
2. Ovom odlukom je propisano da na proizvodima koji sadrže kukuruz OZNAKE MON 89034XMON 88017 ne treba isticati da je riječ o GMO sorti!
Dokaz je i tome što su svi predsjednici ( Mesić, Josipović, Kolinda G.Kitarović) dozvolili NATO-u zaprašivanjem chemtarilsom, smrtonosnim smećem koji sadrži nano čestice,aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen. Dok se na Balkanu još uvijek misli kako su chemtrails zaprašivanja teorija zavjere, građani Švedske zahtijevaju odštetu od oko 43 milijuna eura jer su švedske institucije prekršile ‘načelo javnosti’ i nisu dale odgovor građanima na pitanje ispuštanja aerosola iznad njihovih glava.

A sve to piše u AGENDI 21 koju su, daleko od naše javnosti i bez da se pita narod, potpisali najprije HDZ-ova vlada 1992. na svjetskom samitu zemalja u Brazilu, a 2012.godine na samitu RIO+20, u ime Kukuriku koalicije je potpisao Neven Mimica. Glavni cilj AGENDE 21 je uništenje ljudi, odnosno smanjivanje stanovništva za 50% jer njeni autori stanovništvo smatraju najvećim neprijateljima zemlje, odnosno ‘beskorisnim potrošačima resursa’. To će ostvariti pomoću izbjeglica!

Dakle, to su nam namijenili naši HDZSDP političari koji, zahvaljujući našoj gluposti, nezainteresiranosti i izbornim prijevarama, upravljaju našim životima i Hrvatskom punih 25 godina i koji će na dokrajčiti ako ih ne zaustavimo!

Koalicija HDZ-SDP?

– Ponovno igraju istu igru, režimski mediji danima najavljuju veliki obračun Plenkovića i Milanovića jer Karamarko ‘nije smio’ Milanoviću izaći na ‘megdan’. HDZ i SDP nemaju pojma o reformama i njih to i ne zanima. Izjava EU parlamentarca Ive Stiera da treba potpisati TTIP sporazum je zrela za psihijatrijsku analizu. Pobjednik na izborima dobiva pravo na plijen,a oporba zadržava postojeća prava , saborski mandat, dodatne honorara u raznim upravnim odborima i tako od izbora do izbora. Jasno da će do toga doći. Ta velika koalicija će zabetonirati privatizacijsku pljačku i veleizdaju. Hrvatska ima samo grb, zastavu i himnu! Do koalicija će doći kada europarlamentarac Picula ( već ga je počeo prozivati) makne Milanovića i preuzme SDP. Europarlamentarci će se lako dogovoriti jer su oni potpuno u službi Europske komisije koja je opet potpuno u službi Novog svjetskog poretka, iluminata odnosno psihopata koje hoće uništiti čovječanstvo. Hilary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Kolinda G. Kitarović su opasnost za Europu i cijeli svijet, a naši multi-kulti HDZSDP političari odrađuju svoj dio posla!

Nadolazeći izbori će promijeniti nešto? Pokret ZAJEDNO je član koalicije ‘NEMA PRODAJE! Dobro je što se stvaraju solidne koalicije…. ‘Nema prodaje’, ‘Pokrenimo Hrvatsku’ ‘Pomak’… tu je i MOST kao najveći garant da HDZ i SDP neće moći sastaviti vladu.

Isto tako važno je reći da će na ovim izborima konačno biti stvarni broj birača, a to je manje od 3,5 milijuna jer je ministar Orepić skinuo sa popisa sve fiktivne birače. Riješio je ćirilicu u Vukovaru ( postotak pravoslavaca je ispod 30 %, a ne preko 34 % kako je Arsen Bauk prikazivao), ali o tome nije ni jedan glavni medij nije pisao!? Darko Pajčić je izgubio život a mnogi Vukovarci doživjeli su dodatne duševne boli. Šatoraši se ne bi dogodili! Tko će za to sve odgovarati?

Poruka biračima?

Obvezno izađite na izbore, kaznite HDZ i SDP, dvije stranke jedne te iste partije koje su opljačkale naše vlasništvo stvarano desetljećima, zadužili nas i uz to nas truju iz zraka chemtrailsom i preko Todorića GMO hranom.

Autor: S. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.