Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

Ćorić: Dovoljno smo obrazovani da na izbore idemo s HDZ-om ili sami

Autor: M.B.

"Dovoljno smo obrazovani i sposobni za svaku varijantu. Idemo neopterećeni, da idemo s njima ili da idemo sami. Želimo nastaviti kompoziciju i poraziti Zorana Milanovića. Dogovor će zavrsiti za 5 minuta, sve će biti jasno za 5 minuta", rekao je Ćorić.

U središnjici HDZ-a u subotu su se održali sastanci s dosadašnjim koalicijskim partnerima. Sastanak je održan s izaslanstvom HSLS-a, čiji je predsjednik Darinko Kosor izjavio kako je njegova stranka spremna na suradnju s HDZ-om i Mostom.

Na razgovore su došli i predstavnici HSP AS-a.

Pero Ćorić prije ulaska u zgradu HDZ-a novinarima je rekao kako je njegova stranka spremna za svaku varijantu.

“Dovoljno smo obrazovani i sposobni za svaku varijantu. Idemo neopterećeni, da idemo s njima ili da idemo sami. Želimo nastaviti kompoziciju i poraziti Zorana Milanovića. Dogovor će zavrsiti za 5 minuta, sve će biti jasno za 5 minuta”, rekao je Ćorić.

“Razgovarali smo o dosadašnjoj suradnji, detaljno smo to analizirali. Razgovarali smo i o mogućoj budućoj suradnji. Bilo je dobrih i loših stvari u prijašnjoj suradnji.”, kazao je Ladislav Ilčić nakon sastanka.

Po završetku sastanaka pred novinare je izašao Davor Ivo Stier, politički tajnik HDZ-A.

“Bili su to otvoreni razgovori, procijenili smo dosadašnju suradnju, i razmotrili buduće modalitete suradnje, sada će to stranačka tijela analizirati. Odluka će biti donesana sljedeći tjedan”, kazao je  Davor Ivo Stier, politički tajnik HDZ-A.

Autor: M.B.

ZADNJE VIJESTI