www.flickr.com

Zanimljiv detalj: ‘Licemjernim medijima ubojstvo psa je horor, a ubojsvo djeteta je pravo žene na izbor?!’

Autor: F. M.

"Ubojstvo psa je horor a ubojstvo djeteta pravo žene. - Brak između dva muškarca ili dvije žene je kul, moderno, a mi koji ne mislimo isto smo zaostali i primitivni..."

Čitajući RTL-ovu vijest shvatio sam koliko su licemjerni neki mediji u Hrvatskoj. Svjedoci smo hajke na molitvene zajednice zadnjih dana u kojim se svakakvim pogrdnim imenima nazivaju vjernici koji se mole za dječicu u majčinoj utrobi. Ide se toliko daleko da se vjernike prijavljuje DORH-u, a ovi po nalogu i uputama partije pokreću istrage dok se istodobno partijski kriminal gura pod tepih.

Ne želim da se ovo protumači kako ne volim životinje i da podržavam okrutnost kojoj su izloženi ovi jadni psi, ali ne mogu a da se ne zapitam kako jednom čovjeku može, bez i malo grižnje savjesti biti vrjedniji život psa od života djeteta? Tko ima pravo odobravati i podržavati ubojstvo djeteta a istodobno nazivati hororom ubojstvo psa? Prema zakonu RH razbijanje ptičjeg jajeta je kažnjivo, a dijete, bespomoćno malo biće u majčinoj utrobi, tko će njega zaštiti, zašto njegov život nije zaštićen kao život ptice? Jesu li to Europske vrijednosti za koje smo se borili, pravo žene na ubojstvo djeteta?

Bezbroj pitanja, a mrzitelji života nude odgovore: – Žena ima pravo odlučiti o svom tijelu. – Život počinje rođenjem. – Namjerni pobačaj nije ubojstvo. – Oni koji se protive pobačaju su zaostali i nepismeni ekstremisti. – Moliva za tu jadnu dječicu je zločin a njihovo ubojstvo izbor žene. – Fašisti su svi koji se bore za pravo djeteta na rođenje. – Ubojstvo psa je horor a ubojstvo djeteta pravo žene. – Brak između dva muškarca ili dvije žene je kul, moderno, a mi koji ne mislimo isto smo zaostali i primitivni…

Moramo se svi zapitati, zašto je narod prihvatio ove krive vrijednosti ili nas samo RTLovi, indexi, Nove tv, novosti…, Sobolice, Opačićke, Pusići, razni SDP-ovi i  HNS-ovi i ostali subjekti… Marasi, Ostojići…, “koji znaju što su ljudske vrijednosti” uvjeravaju da smo uvjereni da je ubojstvo psa horor, a ubojstvo djeteta pravo žene na izbor.

E moj narode!!!!

Čitatelj iz Sesveta

Autor: F. M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.