Luka Stanzl/PIXSELL

Ćiro Blažević otkrio: Bandićeva koalicija pravit će savez s HDZ-om!

Autor: I.G.

"Gotovo je sigurno, ako bi se trebali za nekoga odlučiti s kime ćemo ići u koaliciju, to je svakako prije HDZ nego SDP", kazao je Blažević, dodajući kako kao nositelj liste za dijasporu ima nakanu donijeti Bandiću što je više moguće saborskih mandata.

Glasovi birača koje na izborima dobije koalicija okupljena oko Milana Bandića bit će osnova za postizborno savezništvo prije svega s HDZ-om, najavio je Bandićev nositelj iste “za dijasporu”, to jest 11. izbornu jedinicu, Miroslav Blažević u intervjuu kojega je u četvrtak objavilo sarajevsko “Oslobođenje”.

“Gotovo je sigurno, ako bi se trebali za nekoga odlučiti s kime ćemo ići u koaliciju, to je svakako prije HDZ nego SDP”, kazao je Blažević, dodajući kako kao nositelj liste za dijasporu ima nakanu donijeti Bandiću što je više moguće saborskih mandata.

Obećao je pri tom Hrvatima koji žive u Bosni i Hercegovini kako će Bandić učiniti sve da im se vrate prava koja su im trenutačno uskraćena.

Jedanaesta izborna jedinica je zasebna izborna jedinica za izbor zastupnika koje biraju hrvatski državljani koji nemaju prebivalište u Republici Hrvatskoj.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.