Igor Kralj/PIXSELL

ČIJA JE ONA PREDSJEDNICA? Kolinda slavi poganske kipove, a ZABORAVILA BLJESAK!

Autor: Z. K.

Umjesto da slavi Bljesak, ona slavi Apoksiomena!

Na proslavi obilježavanja 21. obljetnice vojno redarstvene operacije Bljesak u Okučanima okupio se cijeli državni vrh. Tako su u Okučanima, hrvatskim ‘ratnicima’ počast dali premijer Tihomir Orešković, predsjednik sabora Željko Reiner, potpredsjednik sabora Ivan Tepeš itd. Od predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović ni traga. O Bljesku se nije oglasila niti na Facebooku a i Ured predsjednice danas sablasno šuti.

No, dok u javnosti ispada da je Kolinda posve zaboravila na Bljesak, na Apoksimona (kojeg je iz ne zna se kog razloga nazvala ratnikom) nije zaboravila pa se tako na Facebooku pohvalila riječima: ‘Večeras slavimo povratak Apoksiomena u lošinjski zavičaj u istinskoj svečanosti ljepote, umjetnosti i kulture.’ Riječ je o slavlju poganske grčke kulture ‘u hrvatskom vlasništvu’, odnosno 16-godišnjeg lika istaknute ‘muškosti’ kojeg je Kolinda vrlo nespretno nazvala ratnikom iako je bio -samo atleta. To ne bi bio nikakav problem da Kolinda danas nije, čini se zaboravila na hrvatske ratnike koji su gotovo nadnaravnom,  munjevitom akcijom oslobodile okupirana područja zapadne Slavonije. Za samo 31 sat oslobođeno je oko 500 četvornih kilometara teritorija koje je zaposjeo srpski agresor i uspostavljen je nadzor nad autocestom Zagreb-Lipovac.

E to je nešto što se slavi, draga naša Predsjednice!

;

ured predsjednice

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.