Cammeo

Cammeo širi poslovanje na još šest hrvatskih gradova

Autor: T. P.

U prvoj fazi rada Cammeo će u ovim gradovima omogućiti samozapošljavanje za oko 40 djelatnika.

Cammeo je ovih dana najavio širenje poslovanja na još šest hrvatskih gradova. Time će i službeno krenuti u realizaciju svojih planova o samozapošljavanju novih partnera u sklopu poslovnog modela Cammeo partner, što su i najavili početkom ove godine. Cammeo je već prisutan u osam hrvatskih gradova: Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Varaždinu, Čakovcu, Šibeniku i Vukovaru, a od sljedećeg će mjeseca Cammeove usluge po vrlo prihvatljivoj cijeni biti dostupne i građanima Bjelovara, Vinkovaca, Đakova, Požege, Križevaca i Krapine.

U prvoj fazi rada Cammeo će u ovim gradovima omogućiti samozapošljavanje za oko 40 djelatnika, a s radom će započeti već za manje od mjesec dana. Iz Uprave Cammea pozivaju sve zainteresirane da im se obrate kako bi ostvarili mogućnost za zaposlenje na radnom mjestu koje osigurava iznadprosječna primanja. Svi zainteresirani mogu se javiti na broj telefona 0800 0001, odnosno putem internetske stranice cammeo-partner.hr.

„Ponosni smo što ćemo i ovu godinu zaključiti sa značajnim rastom poslovanja i prisutnošću u gradovima u kojima ovaj vid usluge dosada nije bio dostupan ili u kojima cijena usluge nije bila na prihvatljivoj razini. Širenjem poslovanja i uvođenjem novih poslovnih modela iznova potvrđujemo svoju lidersku poziciju na tržištu i stvaramo temelje za nove poslovne us

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.