Miranda Cikotic/PIXSELL

BULJ ŽESTOKO OPLEO PO HDZ-U I SDP-U: Prste k sebi od hrvatskog nacionalnog blaga!

Autor: dnevno.hr

'Kao da to nije dosta, briselski dečko Milanović čiji je SDP i započeo rasprodaju INA-e, deset dana prije izbora kaže da će vratiti INA-u. Pitam se samo hoće li je vratiti isti oni koje je postavio u Nadzorni odbor INA-e dok su je predavali u ruke Mađarima?'', navodi.

Saborski zastupnik Mosta nezavisnih lista i kandidat za predstojeće parlamentarne izbore na listi za IX. izbornu jedinicu, Miro Bulj komentirao je korištenje INA-e u predizborne svrhe:

„Zanimljivo je da su se opet pred izbore počele razmjenjivati “ljubavne” poruke između HDZ-a i mađarskih vlasti, točnije, njihovog šefa diplomacije Petera Sizijjarto koji je član vladajuće stranke Fides kojom upravlja Viktor Orban. I to samo dan nakon sto je dotični zatražio da se MOL-u omogući širenje poslovanja u Hrvatskoj.

U ovoj priči samo još nedostaje da mađaron Darko Horvat u ime HDZ-a uzvrati ljubav njegovim mađarskim prijateljima i ponovno im ponudi prekid arbitraže.

Kao da to nije dosta, briselski dečko Milanović čiji je SDP i započeo rasprodaju INA-e, deset dana prije izbora kaže da će vratiti INA-u. Pitam se samo hoće li je vratiti isti oni koje je postavio u Nadzorni odbor INA-e dok su je predavali u ruke Mađarima?

Gospodo draga, ovim putem Most vam poručuje: prste k sebi od hrvatskog nacionalnog blaga! Ne-će-te!

INA je hrvatska kompanija od strateškog interesa i borit ćemo se do zadnje kapi krvi da ostvari svoj puni potencijal, a ne da se sustavno upropaštava od tzv. strateškog partnera.“

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.