Miranda Cikotic/PIXSELL

Bulj uzvratio Vučiću: U krvavoj agresiji na Hrvatsku bio si desna ruka Šešelju, nisi dostojan spomena Ante Gotovine’

Autor: dnevno.hr

"Odgovoran si za zločine u krvavom velikosrpskom pohodu na području Hrvatske i BiH", poručio je Bulj Vučiću

Mostov zastupnik Miro Bulj  u petak je navečer reagirao na izjavu Aleksandra Vučića Vučiću nakon što je general Ante Gotovina imenovan posebnim savjetnikom ministra obrane Damira Krstičevića.

“Vučiću sudjelovao si u krvavoj agresiji na Hrvatsku kao desna ruka četničkog vojvode Vojislava Šešelj i nisi dostojan spomena Ante Gotovine, generala pobjedničke HV, zapovjednika legitimne i osloboditeljske VRO OLUJA.

Vučiću ti si odgovoran za velikosrpsku politiku etničkog čišćenja, odgovoran si za zločine u krvavom velikosrpskom pohodu na području Hrvatske i BiH”, napisao je Mostovac na svojem Facebooku.

Podsjećamo,srpski premijer Aleksandar Vučić izjavio je u petak da ne želi rušiti odnose s Hrvatskom, ali da Beograd razumije poruku službenog Zagreba i odluku da bivšeg haškog optuženika generala Antu Gotovinu imenuje za savjetnika hrvatske vlade.

“Razumjeli smo poruku koju nosi postavljenje Ante Gotovine za savjetnika za nacionalnu sigurnost u Hrvatskoj”, izjavio je Vučić tijekom posjeta Novom Sadu.

Srbijanski premijer kazao je kako je “sasvim izvjesno da Srbi, prije svega prognani Srbi koji su živjeli na području Krajine i Hrvatske, ne mogu biti sretni” zbog toga.

 

Autor: dnevno.hr