Facebook

Bujanec se nije pojavio na sudu s Ostojićem pa poručio: ‘OSTOJI RANKOVIĆU NEĆU SE ISPRIČATI NI MRTAV!’

Autor: T. P.

"Ostoja, vidimo se na sudu, jedva čekam - ti si mene tužio, a ja ću tebe pobijediti istinom", poručio je Bujanec Ostojiću.

“4. srpnja svakako ću se pojaviti na sudu u Osijeku, na ročištu protiv Ostoje Rankovića. Pojavio bih se i danas da sam znao za suđenje. O zloglasnom Ostoji u Bujici smo objavljivali samo istinu i ne bih mu se ispričao ni mrtav. Posebno ne zbog vukovarskog mučenika Darka Pajičića čiju su smrt skrivili njegovi milicajci, a koju je Ostoja pokušao prvo relativizirati sramotnom izjavom “Kriva je rakija,” a potom i zataškati. Ostoja, vidimo se na sudu, jedva čekam – ti si mene tužio, a ja ću tebe pobijediti istinom”, napisao je na svojem Facebook profilu Velimir Bujanec, voditelj Bujice kojeg privatnom tužbom tuži bivši ministar Ranko Ostojić.

Bujanec se nije pojavio na početku suđenja u Osijeku zbog, kako ističe, toga što nije ni znao za suđenje. S druge strane, sudac Ivan Sajter istaknuo je da mu je poziv uredno dostavljen te da sljedeći put mora biti doveden na sud u policijskoj pratnji jer nije opravdao svoj nedolazak.

U sudnici, kako piše Večernji, nije bilo ni tužitelja Ostojića, ali sve je slušao njegov branitelj Radan Kovač. Odvjetnik je istaknuo da se Bujanec mora ispričati, “i to iz dubine duše”, no sudeći prema recentnom Bujančevom odgovoru na Facebooku – to se neće dogoditi.

Podsjetimo, na sudu je ovaj dvojac zbog emisije od 25. studenoga prošle godine, kada je Bujanec ministra Ostojića nazvao “beskrupulozni ministar Ostoja Ranković”, a ulje na vatru, kako smatra Ostojić, dolili su i gosti u emisiji – Zdravko Tomac i Zvonimir Trusić.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.