screenshoot

BUDUĆI GRADONAČELNIK GLINE?!? Pomoćnik Kapetana Dragana i bivši pripadnik zemunskog klana – DRAGAN VUJIČIĆ BEGO!

Autor: S. V.

Riječ je o pripadniku srpskog obavještajnog krim-miljea i jednom od pobočnika Kapetana Dragana. Također, Bego je bio jedan od tjelohranitelja bivšeg predsjednika Vlade RSK, Borislava Mikelića, protiv kojeg je svojedobno podignuta optužnica za ratne zločine u Petrinji...

Dragan Vujičić – Bego podrijetlom iz Gline, najavio je kandidaturu za mjesto gradonačelnika toga grada. Nije to vijest za one koji do sada nisu imali doticaja s ovim imenom, no zato je Banovina u šoku, a evo i zašto…

Riječ je o pripadniku srpskog obavještajnog krim-miljea i jednom od pobočnika Kapetana Dragana. Također, Bego je bio jedan od tjelohranitelja bivšeg predsjednika Vlade RSK, Borislava Mikelića, protiv kojeg je svojedobno podignuta optužnica za ratne zločine u Petrinji. Isto tako, Mikelić se smatra jednim od odgovornih za zločine u Glini u koje je, sumnja se, Dragan Vujičić Bego bio izravno uključen.

Sve u svemu, Bego koji se kandidira za gradonačelnika Gline osoba je vrlo intrigantnog životopisa u kojem sve vrvi od Arkana, Mile Martića, Milorada Ulemeka Legije, a ako je suditi po političkim usponima osobama sumnjive prošlosti po Banovini, nije nemoguće da ova kandidatura neometano prođe.

Autor:S. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.