boso

BRAVO, HRVATI! UDRUŽILI SE U BOJKOTU: Trgovine Boso sablasno prazne, na parkiralištima – nikoga!

Autor: T. Budak

Vlasnik Bosiljko Stanić, koji je svoje zaposlenike nazvao stadom, a sebe predvodnikom, sada je postao ovisan o "stadu" kojem je izričito naredio da dio ionako mizerne plaće moraju trošiti upravo – kod njega. Osim njih, u Bosu ne kupuje više nitko.

Nakon nevjerojatnih medijskih ispovijesti radnica trgovačkog lanca Boso, hrvatski je narod osjetio empatiju prema izrabljenim i poniženim djelatnicima ove tvrtke. Parkirališta ovih trgovina zjape sablasno prazna, s tek pokojim automobilom u vlasništvu, najvjerojatnije, zaposlenika.

Ovaj spontani bojkot koji je svojim bahatim izjavama dodatno izazvao i sam vlasnik Bosiljko Stanić, zasigurno se djelomično dogodio i otkrićem da se ostaci usmrđenog mljevenog mesa iz svadbenih sala ne baca, nego se u nepokrivenim kantama doprema u pekaru Bosa i stavlja u – burek.

Tako su dojučerašnji vjerni kupci ovog lanca odlučili sačuvati dostojanstvo poniženih radnika, ali i svoje zdravlje…

Vlasnik Bosiljko Stanić, koji je svoje zaposlenike nazvao stadom, a sebe predvodnikom, sada je postao ovisan o “stadu” kojem je izričito naredio da dio ionako mizerne plaće moraju trošiti upravo – kod njega. Osim njih, u Bosu ne kupuje više nitko.

Autor: T. Budak

VEZANE VIJESTI

ZADNJE VIJESTI