Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Brat ministra Marića podnio ostavku!

Autor: dnevnio.hr

Ostavku, kako piše, daje zbog nastale atmosfere ometanja regularnog i nesmetanog obavljanja bratove iznimno zahtjevne dužnosti.

Svetimir Marić, brat ministra Gorana Marića, podnio je ostavku na dužnost koju je obavljao u upravi tvrtke HŽ-a, Tehnički servisi željezničkih vozila neslužbeno doznaje N1.

U ostavci koju je danas poslao ističe kako odbija bilo kakvu materijalnu i moralnu odgovornost kao i odgovornost svog mlađeg brata Gorana. Navodi kako je u HŽ-u proveo više od 25 godina i u 5 mandata obnašao menadžerske dužnosti.

Ostavku, kako piše, daje zbog nastale atmosfere ometanja regularnog i nesmetanog obavljanja bratove iznimno zahtjevne dužnosti.

‘U medijima je stvorena atmosfera medijskog linča’, piše Svetimir Marić.

Podsjetimo, Direktor u tvrtki HŽ Putnički prijevoz Robert Frdelja razriješio je u ime Skupštine te tvrtke jednog člana uprave i na njegovo mjesto postavio Svetimira Marića, brata ministra Gorana Marića, objavljeno je prije nekoliko dana

 




Autor:dnevnio.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.