BOŽO PETROV pojačava tim, Profesor Ivan Lovrinović pridružio se Mostu nezavisnih lista

Autor: B.Biško/Hina

Kako se navodi, " bit će još ozbiljnih povezivanja oko 'Mosta' kao zajedničke platforme". Jer, ističe se "mi gradimo nacionalnu priču koja nailazi na veliki interes i na terenu i među stručnjacima.

Profesor Ivan Lovrinović, ekonomski stručnjak, bivši dekan Ekonomskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i dugogodišnji savjetnik udruge “Franak”, poznat javnosti i kao dugogodišnji kritičar HDZ-ova i SDP-ova pristupa gospodarskim te posebno monetarnim pitanjima, pridružio se sa suradnicima stranci “Most nezavisnih lista”

Kako se navodi u priopćenju “Mosta nezavisnih lista” koje je potpisao predsjednik Božo Petrov, “postignut je dogovor o jedinstvenoj inicijativi, što pak znači da su Božo Petrov i Ivan Kovačić na jugu, Tomislav Panenić i Ružica Vukovac na istoku te Ljubica Ambrušec u središnjoj Hrvatskoj dobili snažnu potporu i poveznicu sa Zagrebom”.

Kad se uzme u obzir niz neovisnih lista s vijećničkim mjestima, niz pojedinaca koji su se “Mostu” već pridružili na osobnoj razini, ističe se kako se može reći da je “Most” već premostio dobar dio Hrvatske.

“Gradonačelnici i načelnici koji su s trona skidali desetljetne HDZ-ove lokalne strukture, kao i one koji su s HDZ-om u koaliciji, ali isto tako i potpuno neutralizirali SDP-ove lokalne igre, pojačani su neovisnim stručnjacima koji tu istu HDZ-SDP osovinu kritički razotkrivaju godinama po pitanjima nacionalne politike”, stoji u priopćenju.

Kako se navodi, ” bit će još ozbiljnih povezivanja oko ‘Mosta’ kao zajedničke platforme”. Jer, ističe se “mi gradimo nacionalnu priču koja nailazi na veliki interes i na terenu i među stručnjacima. Osim toga, to izaziva zanimanje i u dvjema opcijama koje su već uhodale svoju interesnu verziju Hrvatske: malo vi pa malo mi. Ali i tome će doći kraj. Imamo vremena i snage ne za jednu utakmicu, nego za cijeli turnir”.

Autor:B.Biško/Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.