Patrik Macek/PIXSELL

BOŽO PETROV: ‘Most jest lider oporbe’

Autor: dnevno.hr

Čelnik Mosta izjavio je kako ga najviše zanima tko će svoj politički legitimitet staviti u obranu potpredsjednice Vlade

Čelnik Mosta Božo Petrov gostovao je u Dnevniku HTV-a gdje je rekao kako vjeruje da će se građani složiti kako se politička scena može podijeliti na vrijeme prije Mosta i na vrijeme nakon dolaska Mosta.

Ustvrdio je kako je zadovoljan pozicijom Mosta.

 “Pad rejtinga je jedno, a drugo je rad na terenu. Najjači smo klub po zakonskim inicijativama, a to će se jednog dana vratiti i građani će to prepoznati”, dodao je.

“Relković je blizak premijeru Andreju Plenkoviću i pokušat će afirmirati svoje lokalne interese što je legalno”, komentirao je novi projekt Ivice Relkovića i njegovih ‘Nezavisnih’  i dodako kako “ih se ne boji jer ih poznaje”.

“Ako pogledate sve naše inicijative – Most jest lider oporbe”, rekao je Petrov.

Čelnik Mosta izjavio je kako ga najviše zanima tko će svoj politički legitimitet staviti u obranu potpredsjednice Vlade.

“Opoziv će se dogoditi ako neki koji danas sudjeluju u vladajućim koalicijama shvate da ne moraju “sudjelovati u Škegrinim projektima”, rekao je Petrov za HRT.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.