BOŽE VUKUŠIĆ: Kako sam pobijedio Josipa Perkovića i spremio na doživotnu robiju

Autor: dnevno.hr

''Doživotna zatvorska kazna za Perkovića i Mustača je presuda SDP-u kao pravnom, ideološkom i imovinskom sljednika Komunističke partije, koja je bila zločinačka organizacija.

Nakon presude stoljeća u Muenchenu u p prvom velikom televizijskom intervjuu Bože Vukušić je poručio: “Milanović dobro poznaje Perkovića i Mustača – htio me je strpati u zatvor da ne bih svjedočio protiv njih!”

”Doživotna zatvorska kazna za Perkovića i Mustača je presuda SDP-u kao pravnom, ideološkom i imovinskom sljednika Komunističke partije, koja je bila zločinačka organizacija.

U vrhu SDP-a i danas rade ljudi koji su povezani s Udbom – izjavio je u Bujici Bože Vukušić, publicist i vodeći hrvatski istraživač udbaških zločina.
Povijesnu presudu u Muenchenu udbaškim ubojicama Mustaču i Perkoviću ekskluzivno za Bujicu komentirali su ministar kulture dr. Zlatko Hasanbegović i predsjednica Udruge Hrvatski križni put Bruna Esih.

CIJELU EMISIJU  POGLEDAJTE OVDJE:

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.