Goran Ferbezar/PIXSELL
Goran Ferbezar/PIXSELL

BOSO NE ODUSTAJE: Nudi novčanu nagradu za ime radnice koja ga je ‘otkucala’?

Autor: M.M.

Bosiljko Stanić sada okuplja oko sebe djelatnike za koje zna da su pod kreditima kako bi oni u medije “svojom voljom” izišli s pričama u kojima demantiraju svoje kolegice.

Nakon što je otkrivena tortura koja se događa u maloprodajnom lancu Boso, a koja je otkrivena u emisiji Provjereno Nove TV, u javnost svakodnevno cure nove informacije o poslovanju maloprodajnog lanca i njegovom vlasniku Bosiljku Stanicu.

Podsjetimo, ovaj maloprodajni lanac koji je raširen u Slavoniji i Baranji navodno tjera svoje zaposlenike da svaki mjesec od mizerne plaće od oko 2 i pol tisuće kuna 700 potroše u njemu, a tko to ne učine, slijedi otkaz.

Osim što ih tjera da plaću troše u dućanima u kojima rade, Stanić navodno svoje zaposlenike i kažnjava ako ne prodaju određenih proizvoda onoliko koliko se od njih očekuje.


 

JOŠ STRAVIČNIJA ISPOVIJEST IZ BOSO TRGOVINA: ‘Meso što ostane sa svatova stavljaju u burek! Smrad tog mesa je neopisiv’


 

BRAVO, HRVATI! UDRUŽILI SE U BOJKOTU: Trgovine Boso sablasno prazne, na parkiralištima – nikoga!


 

Brojni svjedoci u petak su za Glas Slavonije kazali kako je Stanić navnodno raspisao i oglasio novčanu nagradu kako bi došao do imena radnica koje su se pred televizijskim kamerama, skrivena identiteta, odlučile iznijeti svoja iskustva rada u njegovoj tvrtki.

Drugi je izvor za Glas Slavonije kazao kako Stanić sada okuplja oko sebe djelatnike za koje zna da su pod kreditima kako bi oni u medije “svojom voljom” izišli s pričama u kojima demantiraju svoje kolegice.

O maloprodajnom su se lancu oglasili njegovi bivši i sadašnji partneri. Zbog Stanićeva poslovnog angažmana s NTL-om, čiji je i suvlasnik, nakon propasti osječkog Biljemerkanta, navodno je ucjenom ugušena pekarna u Osijeku koja je za NTL pripremala i transportirala kruh i peciva.

Bez posla je ostalo više od 50 djelatnika. Jednaka se politika  primjenjuje i na preuzimanje pekarne u Slatini, tvrdi izvor Glasa Slavonije.

Podsjećamo, Bosiljko Stanić jučer je napadnut drvenim kolcem nakon mnogobrojnih prijetnji njemu i obitelji zbog, t vrdi on, lažnih optužbi iznesenih na njegov račun.

Ja i moja obitelj do sada smo primili brojne prijetnje, prijete nam smrću, a ovaj napad pokazuje da misle ozbiljno. Napadač me prvo pokušao pregaziti autom, a zatim me i napao drvenim kolcem. Do sada je iznesen niz laži i uvreda na moj račun, nanijeli su nam štetu, ugrožavaju i radna mjesta naših 1200 radnika. Protiv toga sam se odlučio boriti zakonskim putem, nisam htio istupati i obračunavati se preko medija. Sad više nemam izbora, moj život i životi moje obitelji su u opasnosti. Na medije apeliram da provjere glasine koje dopiru do njih i da ne sudjeluju u hajci koju pojedinci vode protiv mene i moje tvrtke”, napisao je Stanić  u priopćenju..


 

BOSILJKO STANIĆ NAKON NAPADA: Životi moje obitelji su u opasnosti, napadač me prvo pokušao pregaziti autom


 

NAPADAČ NA VLASNIKA ‘BOSA’ ZA DNEVNO: ‘Poludio sam kad sam ga vidio, a drška od sjekire mi je bila pri ruci!’


 

Autor: M.M.

VEZANE VIJESTI

ZADNJE VIJESTI