Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

BOSILJKO STANIĆ NAKON NAPADA: Životi moje obitelji su u opasnosti, napadač me prvo pokušao pregaziti autom

Autor: I.G.

"Do sada je iznesen niz laži i uvreda na moj račun, nanijeli su nam štetu, ugrožavaju i radna mjesta naših 1200 radnika", kaže Stanić.

Iz tvrtke Boso oglasili su se priopćenjem u kojem navode da je napad uslijedio”nakon mnogobrojnih prijetnji koje Bosiljko Stanić i njegova obitelj primaju već tjednima, a koje su vezane uz lažne optužbe iznesene u javnosti”.

“Ja i moja obitelj do sada smo primili brojne prijetnje, prijete nam smrću, a ovaj napad pokazuje da misle ozbiljno. Napadač me prvo pokušao pregaziti autom, a zatim me i napao drvenim kolcem. Do sada je iznesen niz laži i uvreda na moj račun, nanijeli su nam štetu, ugrožavaju i radna mjesta naših 1200 radnika. Protiv toga sam se odlučio boriti zakonskim putem, nisam htio istupati i obračunavati se preko medija. Sad više nemam izbora, moj život i životi moje obitelji su u opasnosti. Na medije apeliram da provjere glasine koje dopiru do njih i da ne sudjeluju u hajci koju pojedinci vode protiv mene i moje tvrtke”, napisao je Stanić  u priopćenju.


NAPADAČ NA VLASNIKA ‘BOSA’ ZA DNEVNO: ‘Poludio sam kad sam ga vidio, a drška od sjekire mi je bila pri ruci!’

Autor: I.G.

ZADNJE VIJESTI