Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

BOJAN GLAVAŠEVIĆ: ‘Za Dom Zorane!’

Autor: R.I.

Kako ću ja sad na oči bilo kome iz antifa svijeta?, upitao je mladi Glavašević Milanovića na Twetteru i brzo se pokajao te promijenio mišljenje.

Zanimljivu objavu na svom twetteru objavio je i Bojan Glavašević nakon Milanovićeva razgovora sa Josipom Klemom i braniteljskim udrugama. Tweet je  objavljen u srijedu 24.08. oko 2 sata poslije ponoći.  Iako je objavljen u gluho doba noći, nakon samo nekoliko minuta imao je tridesetak lajkova. No već ujutro, mladi Glavašević se predomislio i izbrisao svoju objavu, valjda shvativši da bi sadržaj mogao jako naljutiti njegovog šefa i da bi zbog njega zauvijek mogao završiti svoju političku karijeru koju je tako ustrajno počeo graditi zadnjih godina kao pomoćnik minitra branitelja.

Dnevno donosi screenshoot objave koju nažalost javnost nije imala prilike vidjeti, jer je Bojan Glavašević još jednom pokazao svoju hrabrost brisanjem vlastitog mišljenja nakon samo nekoliko minuta.

“Dragi Zorane, ići Klemu na noge, velika je pogreška. Nikad oni neće biti naši glasači, a to je sada jedino važno. Amicus omnibus, amicus nemini, prijatelj svih – prijatelj nikome, rekli bi Rimljani. Da ne govorimo o tome da je obezvrijeđeno sve što smo Fred i ja radili. Kako ću ja sad na oči bilo kome iz antifa svijeta?  kako da ih pozdravim? Za dom?” – napisao je Bojan Glavašević.   

Bojan Glavašević twitao pa izbrisao twit protiv Milanovića 24-8-2016- 2-03-53

No samo nekoliko sati kasnije počeo ga je ljigavo braniti od napada s te iste ljevice i od antifašista u koje se zaklinje, što se može vidjeti na njegovom twetteru iz sata u sat iz dana u dan.

Cqu-W6nWIAAgfNG




Autor:R.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.