BOG I HRVATI: Tri pravaške opcije najavile veliki povratak na političku scenu!

Autor: dnevno.hr

Sastanak za koji pravaši tvrde da će omogućiti "prekretnicu na hrvatskoj političkoj sceni" održan je u srijedu u stranačkim prostorijama HSP-a u Zagrebu u nazočnosti Dražena Keleminca, predsjednika A HSP, dvojice potpredsjednika HSP-a Zdenka Korena i Zvonka Mlakića, te v.d. predsjednika HČSP-a Davora Trbuha.

A HSP je priopćio kako će ubuduće Hrvatska stranka prava (HSP), Autohtona –  Hrvatska stranka prava (A-HSP) i Hrvatska čista stranka prava (HČSP) dogovorili da će djelovati zajedno i na predstojeće lokalne izbore izaći s jedinstvenim koalicijskim listama.

Sastanak za koji pravaši tvrde da će omogućiti “prekretnicu na hrvatskoj političkoj sceni” održan je u srijedu u stranačkim prostorijama HSP-a u Zagrebu u nazočnosti Dražena Keleminca, predsjednika A HSP, dvojice potpredsjednika HSP-a Zdenka Korena i Zvonka Mlakića, te v.d. predsjednika HČSP-a Davora Trbuha.

“Nismo dogovorili objedinjavanje u jednu stranku jer da napravimo jedan HSP to birači ne bi prepoznali, ali će sigurno pozdraviti da konačno možemo surađivati i zajedno izaći na izbore,” rekao je Keleminec. Buduće zajedničko djelovanje bit će “na pravaškoj platformi”.

Objedinjavanje je posljedica “odluke da se vrati dostojanstvo pravaškoj politici i da se kroz zajedničko političko djelovanje zaštite nacionalni i socijalni interesi hrvatskog naroda”, piše u priopćenju.

Navode se i pozdravi Bog i Hrvati, te Za dom spremni

naslovna4

Zajednički mimohod u koloni sjećanja u Vukovaru 18. studenog bit će im prvi korak u suradnji kao i polaganje zajedničkog vijenca i lampiona za sve koji su dali život za samostalnost Republike Hrvatske.

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.