Patrik Macek/PIXSELL

Bivši Mostovci osnovali novu stranku!

Autor: I.G.

Za predsjednika stranke izabran je Ivan Lovrinović, a za potpredsjednika Juro Martinović.

Troje saborskih zastupnika koji se se nedavno odvojili iz Mosta i osnovali vlastiti Klub zastupnika Ivan Lovrinović, Juro Martinović i Ivica Mišić danas su u Zagrebu osnovali političku stranku Promijenimo Hrvatsku, piše Večernji list.
Za predsjednika stranke izabran je Ivan Lovrinović, a za potpredsjednika Juro Martinović. Lovrinovioć je rekao da su odlučili osnovati novu stranku jer, iako u Hrvatskoj ima mnoštvo političkih stranka, većina njih nudi jedno te istu robu. U fokusu će im biti ekonomske promjene, demografija, zaustavljanje odljeva mladih ljudi iz Hrvatske i povećanje zaposlenosti.

Lovrinović je rekao da nova stranka pripada političkom centru, a upravo tamo Lovrinović vidi veliki potencijal jer računa da oko 600.000 birača preferira upravo politički centar. Rekao je da će na izbore možda izaći i u koaliciji, ako se uspiju dogovoriti s nekim strankama centra. Prije svega Lovrinović tu vidi Živi zid, a razgovarat će se i sa HSS-om i HSLS-om.

Očekuje kako će na izborima osvojiti najmanje 3 mandata, koliko imaju i danas u Saboru.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.