Antifa Šibenik

Biskup Košić osudio jugo-komunističko nasljeđe, a vandali ga optužili za ustaštvo i iscrtali grafite na župnom uredu (FOTO)

Autor: M. M.

Na pročelju župnog ureda potpisana je Radnička fronta tako da je za pretpostaviti da ona i stoji iza grafita.

Nakon što je biskup Košić u povodu blagdana Velike Gospe podsjetio na zločine počinjene nad našim narodom i pozvao na oslobođenje od jugo-komunističkog nasljeđa, vandali u Sisku iscrtali su grafite na njegovu župnom uredu.

Antifa Šibenik na svojoj je službenoj Facebook stranici objavio grafite koji su se pojavili u Sisku uz sramotnu poruku: “Stigla podrška iz Siska s najcrnjeg izvora klerofašizma, župni dvor nasuprot katedrale. Fala Sisak, čitate nam misli dok slušamo Košićevu ustašku promidžbu s oltara”.

Na pročelju župnog ureda potpisana je Radnička fronta tako da je za pretpostaviti da ona i stoji iza grafita.

“To je bila individualna akcija nekolicine simpatizera iz Siska”, kazali su iz Radničke fronte za N1 televiziju.

Kako piše IKA, biskup Košić je u ponedjeljak na blagdan Velike Gospe pozvao vjernike da se pomole za našu domovinu Hrvatsku.

“Utecimo se Majci Mariji s molbom da nam izmoli da na vlast dođu čestiti ljudi, oni kojima će na prvom mjestu na srcu biti zajedničko a ne njihovo osobno dobro. Koji će biti hrabri obračunati se s financijskom i političkom korupcijom, koji će nas već jednom osloboditi jugo-komunističkog nasljeđa te provesti lustraciju da ne moramo gledati u Njemačku, već da sami odbacimo one koji su, poput kralja Heroda, činili zločine nad našim narodom i tolika desetljeća ga progonili te se i danas osjeća robom u vlastitoj zemlji, koja jest oslobođena ali nije očišćena od prljavština starih laži i nametnutog nam beznađa.

Lustrirati znači osvijetliti: svjetlom Evanđelja, Kristovim svjetlom, koje nam je dala Marija trebamo osvijetliti svoju prošlost i sadašnjost te otkriti što je ono što nas čini nesposobnima za budućnost i to odbaciti. To možemo učiniti na predstojećim izborima”, ustvrdio je biskup te dodao da 3. kolovoza u Njemačkoj nisu osuđena tek dvojica udbaša nego čitav jugo-komunistički sustav koji je ubijao hrvatske domoljube u inozemstvu.




“To nije dovoljno jasno rečeno, zato ponavljam: osuđena je komunistička Jugoslavija kao teroristička država i njezin komunistički režim kao zločinački jer je ubijao Hrvate i u inozemstvu! Stoga danas više ne mogu Hrvatskom vladati oni koji su štitili i štite ubojice i taj zločinački režim. To treba jednom zauvijek prestati! Možda bi bilo dobro poslušati jednog bivšeg narodnog zastupnika u Hrvatskom saboru koji je predložio da se objavi popis svih onih koji su u Saboru 28. lipnja 2013. glasovali za zakon o zaštiti udbaša ‘pa da birači na skorim izborima znaju kada budu glasovali tko su bili zaštitnici ubojica i zločinaca’ i nipošto njih ne biraju.

Molimo Gospodina i njegovu presvetu Majku da nam se smiluje i učini od naše Hrvatske mjesto svoga trajnog prebivališta gdje će sav naš život biti trajna hvala Bogu, a one koji služe đavolskom zmaju i herodima odstraniti i zauvijek spriječiti u njihovim naumima”, poručio je okupljenima biskup pozvavši na kraju na molitvu.

Antifa Šibenik / facebook
Antifa Šibenik / facebook




Autor:M. M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.