Davor Puklavec/PIXSELL

Beus Richembergh: U ovoj političkoj ‘kužini’ i mutežu s HNS-om uvijek znate gdje ste’

Autor: dnevno.hr

Demantirao glasine da HNS prelazi na stranu HDZ-a

HNS-ov Goran Beus Richembergh u srijedu je na svom Facebooku demantirao glasine da HNS prelazi na stranu HDZ-a. naglasio je da je  HNS već mjesecima najstabilniji oporbeni faktor, a to će, kaže, i ostati.

“HNS je već mjesecima najstabilniji, najsolidniji i najdosljedniji faktor oporbene scene u Hrvatskoj. Beskompromisno i jasno smo govorili o krizi vlade, zahtijevali privremene izbore argumentirajući to konkretnim posljedicama vladine politike, najangažiranije i krajnje lojalno smo se prihvatili posla u Narodnoj koaliciji, jedini smo i u okolnostima osjetno manje izlaznosti na izborima povećali broj preferencijalnih glasova našim kandidatkinjama i kandidatima i dokazali da stranku podupire više od 7 posto birača izašlih na izbore (a ne nikakvih 2 posto!), Narodnoj koaliciji smo priskrbili 9 mandata i 16 posto preferencijalnih glasova, odmah smo i vrlo jasno poslije izbora deklarirali svoj opozicijski status prema HDZ-u i Mostu te najavili da ćemo kao opozicijska snaga bez ikakvoga zastoja i s jednakim entuzijazmom nastaviti visoki intenzitet djelovanja u Hrvatskom saboru, beskompromisno zastupajući interese građana koji su nama i Narodnoj koaliciji u cjelini dali svoj glas i braneći liberalno-demokratske političke vrijednosti.

U ovoj hrvatskoj političkoj ‘kužini’ i mutežu koji miješaju sa svih strana, unatoč svim spinovima, sumnjama koje se uvijek pokažu neosnovanima i podmetnutim glasinama bez pokrića, s HNS-om ste uvijek znali i znate na čemu ste”, napisao je Beus Richembergh.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.