Patrik Macek/PIXSELL

Bernardić predstavlja izborni program: ‘Moje crveno srce danas je puno’

Autor: dnevno.hr

Konkurencija za nasljednika Zorana Milanovića je velika pa se uz Bernardića za šefa SDP-a prijavilo još devet kandidata.

Jedan od kandidata za predsjednika SDP-a, Davor Bernardić, predsjednik zagrebačke organizacije stranke u nedjelju predstavlja svoj izborni program s kojim želi dobiti povjerenje i glasove stranačkih kolega.

Konkurencija za nasljednika Zorana Milanovića je velika pa se uz  Bernardića za šefa SDP-a prijavilo još devet kandidata – Orsat Miljenić, Ranko Ostojić, Toninom Picula, Gordana Sobol, Karolina Leaković, Vesna Škulić, Domagoj Hajduković, Kristijan Mohorović i Dušan Polovina.

“Moje crveno srce danas je puno”, poručio je Bernardić na početku predstavljanja programa. “Slavonija je danas nerazvijena i siromašna. Socijaldemokracija joj je potrebna kao i ostalim područjima koja nisu dobila priliku da se razviju. I zato svoj program predstavljam ovdje”, dodao je.

>>> Nekreativan Bernardić: Za slogan se poslužio inačicom pobjedničkog slogana Baracka Obame!

Naglasio je da se SDP mora pripremati za lokalne izbore te je najavio i nova pravila u SDP-u, odnosno dvije najvažnije komponente, kako je rekao, a to su odgovornost prema članovima stranke i prema onima koje SDP predstavlja.

Istaknuo je da su najveća snaga SDP-a ljudi.

“Mladi zaslužuju da predstavljaju promjenu koja je Hrvatskoj potrebna. Želja mi je vratiti u SDP hrabrost, samopouzdanje i prijateljstvo. Samo tako postat ćemo velika i snažna obitelj koja u Hrvatskoj može odgovoriti na sve izazove. Pozivam vas da krenemo zajedno u desetljeće socijaldemokracije u Hrvatskoj. Idemo!”, poručio je Bernardić koji je potom popraćen skandiranjem: “Bero! Bero!”

Autor: dnevno.hr