Jurica Galoic/PIXSELL

Bernardić otkrio što planira s Opačić: ‘Razgovarat ćemo o nastavku rada kluba’

Autor: dnevno.hr

Navodno bi i Milanka Opačić mogla ostati bez mjesta potpredsjednice Sabora

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u ponedjeljak se osvrnuo na medijska nagađanja prema kojima će se riješiti Milanke Opačić, Gordana Marasa i Igora Dragovana.

Neće biti nikakvih radikalnih rezova. Ljudi koji su Saboru i rade svoj posao, nastavit će raditi svoj posao, ali razgovarat ćemo o nastavku rada kluba, i to vjerojatno u Slavoniji”, rekao je Bernardić.

Podsjetimo, Bernardić je sazvao sastanak na koji dolaze svi šefovi stranačkih županijskih organizacija, a raspravljat će se o dvije ključne teme. Prva su lokalni izbori do kojih je ostalo samo pola godine, a stranka još nema ni kandidate, a kamoli neku ozbiljniju strategiju, a druga tema bit će način izbora kandidata u stranački vrh, odnosno Glavni odbor i Predsjedništvo iduće subote na stranačkoj konvenciji.

Većina sugovornika iz SDP-a uvjerena je da bi neki SDP-ovi šefovi saborskih odbora mogli ostati bez te funkcije, a navodno bi i Milanka Opačić mogla ostati bez mjesta potpredsjednice Sabora

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.