Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Beljak žestoko odbrusio Hrgu: Takvog čovjeka treba žaliti, zbogom i neka i ti nađeš svoj mir’

Autor: M.M.

Hrg je u nedjelju objavio kako s današnjim danom odlazi iz HSS-a. Svoju je odluku o odlasku objavio na Facebooku, a glavni razlog njegova izlaska iz stranke jest koalicija HSS-a i SDP-a.

Nakon što je Branko Hrg objavio da odlazi iz HSS-a, predsjednik stranke Krešo Beljak na svom se Facebooku osvrnuo na odlazak svog prethodnika Branka Hrga.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

”Kad čovjek koji je bio općinski sekretar omladine, dakle visoko pozicionirani član saveza komunista SRH, a kasnije i gradonačelnik uz potporu SDP-a, u svojoj pedesetipetoj shvati da mu ljevica svjetonazorski ne odgovara, onda se može sa sigurnošću reći da to nije odluka koju je sam donio nego onih koji donose odluke i vode ga kroz život umjesto njega.

Takvog čovjeka treba žaliti, bez sarkazma, jer kad nisi svoj ne možeš biti sretan. Zbogom i neka i ti nađeš svoj mir jednom. Ta-ta-ta-tira, HSS ide dalje, sigurnim smjerom”, napisao je Beljak na svom Facebook profilu.

Podsjetimo Hrg je u nedjelju objavio kako s današnjim danom odlazi iz HSS-a. Svoju je odluku o odlasku objavio na Facebooku, a glavni razlog njegova izlaska iz stranke jest koalicija HSS-a i SDP-a.


 

PREKIPJELO HRGU: ‘Dosljednost i karakter važni su i u politici, odlazim iz HSS-a!’

Autor: M.M.

ZADNJE VIJESTI