Igor Soban/PIXSELL

Beljak se žali: ‘Reiner trenira strogoću na zastupnici HSS-a!’

Autor: dnevno.hr

"S obzirom da se potpredsjednik Reiner nije ispričao, ovim putem tražimo javnu ispriku", zaključio je Beljak

Zastupnica HSS-a Ana-Marija Petin replicirala je zastupniku MOSTA-a Nikoli Grmoji vezano uz raspravu koja je u tijeku u Hrvatskom saboru te mu postavila pitanje: ‘’Gospodine Grmoja, u svom izlaganju naveli ste da kad su se prodavale Bijele noći gospodin Bulj nije sjedio u Saboru, a da je, spriječio bi prodaju istih. Znači li to da će sada MOST-ovci i gospodin Bulj biti protiv prodaje HEP-a?’’ Zastupnik Grmoja nije odgovorio na pitanje, što je Beljak u priopćenju potom prokomentirao rekavši da odgovora očito nema.

Potpredsjednik Sabora akademik Reiner imao je potrebu upozoriti zastupnicu HSS-a da nije replicirala vezano uz temu. Beljak navodi da si je dopustio neprimjereno povisiti ton (galamiti).

“Nakon toga zastupnik HSS-a Davor Vlaović tražio je povredu poslovnika i upozorio da se zastupnici većinom ne drže teme, a potpredsjednik Sabora ima za potrebu trenirati strogoću samo na zastupnici HSS-a Ana-Mariji Petin na koju je neprimjereno povisio ton”, poručio je Beljak u priopćenju.

Dodao je i da je zastupnik Vlaović tražio da se potpredsjednik Sabora ispriča zastupnici Petin i sukladno Poslovniku vodi raspravu u Saboru.

“S obzirom da se potpredsjednik Reiner nije ispričao, ovim putem tražimo javnu ispriku”, zaključio je Beljak.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.