Petar Glebov/PIXSELL

Beljak panično vrluda: Dao je Marijani Petir oružje u ruke

Autor: I.G./HRT

Plenković, kazao je Pandžić - pokušava ne talasati previše i stvari rješavati daleko u javnosti i sve informacije govore kako Zlatko Hasanbegović neće biti u budućoj vladi.

Na političkoj sceni je vrlo uzbudlljivo. Dok pratimo oprezno pregovaranje Andreja Plenkovića s Mostom i manjinama, za dodatno uzburkavanje pobrinuo se HSS. Nakon što su Marijani Petir u ruke gurnute vile da očisti stranku, Krešo Beljak je objavio da će podržati HDZ, ali i ostati opozicija, što je izazvalo nevjericu u Narodnoj koaliciji. Aktualnu političku situaciju u Studiju 4 komentirao je novinar Ivan Pandžić.

“Gospodin Beljak panično vrluda. Želi se riješiti nezadovoljnika u stranci i svojom taktikom je u ruke dao oružne Marijani Petir. Sad ćemo vidjeti koliko je jaka i može li promijeniti smjer stranke. HSS je konfuzna stranka i hvala Bogu na Zoranu Milanoviću koji im je pristao dati 5 mandata”, kazao je Ivan Pandžić. Ne vjeruje da će Ivan Lovrinović pristupiti novoj vlasti jer “je Most vrlo ljut na one koji su ga napustili”. “Milan Bandić je najveći gubitnik ovih izbora i izbori u svibnju mogli bi označiti kraj Bandićeve ere”, dodao je.

Plenković, kazao je Pandžić – pokušava ne talasati previše i stvari rješavati daleko u javnosti i sve informacije govore kako Zlatko Hasanbegović neće biti u budućoj vladi. Za SDP kaže kako ih tek čeka ‘čistilište’ – izbore su izgubili zbog bezgraničnih kalkulacija.

Autor:I.G./HRT
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.