Slavko Midzor/PIXSELL

BATINIĆ O ODNOSU S HDZ-om: ‘Mogu izraziti zadovoljstvo ovim periodom’

Autor: dnevno.hr

"Mi smo jasno istaknuli svoje ciljeve i od strane HDZ-a nije bilo prijepora", rekao je Batinić

Predsjednik saborskog kluba HNS-a, Milorad Batinić, tijekom gostovanja u emisiji N1 televizije komentirao je, između ostalog, aferu Agrokor i dosadašnju suradnju s HDZ-om.

“Ja vjerujem da Vlada drži pod kontrolom aferu Agrokor. DORH je pokrenuo istragu. Čeka se odluka Županijskog suda i u ovom trenutku nije nužno, ali građani će sve saznati kada krene sudski epilog”, rekao je Milorad Batinić, upitan i hoće li HNS stajati iza odluke o prestanku rada Saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor.

“Ne samo da stojimo, mi smo legalisti, cijela stranka, članak 4. Zakona o saborskim povjerenstvima koji je donio Sabor, jasno govori kada saborsko povjerenstvo treba prestati s radom. Sabor je zakonodavno tijelo i želimo poštivati zakon. Paralelizam nije dobar, ovo što neki zastupnici traže, da povjerenstvo nastavi s radom, nije dobro, žele si stvoriti politički prostor za populizam”, rekao je Batinić, za N1.

Suradnjom s HDZ-om izrazito je zadovoljan.

”Mogu izraziti zadovoljstvo ovim periodom koji je obilježen nizom razgovora i dogovora i u tom tonu možemo i nastaviti. Što bismo mijenjali? Sve moramo staviti u kontekst vremena i prostora, vidjet ćemo što će nam donijeti proračun za sljedeću godinu. Mi smo jasno istaknuli svoje ciljeve i od strane HDZ-a nije bilo prijepora”, rekao je Batinić, piše N1.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.