Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Bandićeva prljava kampanja: Aktivisti moraju otvarati lažne profile i hvaliti ga gdje stignu (FOTO)

Autor: I.Dečić

Osim što aktivisti moraju hvaliti Bandićeve poteze i njega osobno, moraju napadati njegove protivnike po popularnom fejsu.

Kucnuo je i taj čas, hrvatski političari shvatili su ulogu društvenih mreža i interneta uopće u provođenju predizborne kampanje, a glas o važnosti istih stigao je i do zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je potencijal istih tih mreža odlučio iskoristiti za pravi mali virtualni rat. Naime, iz njegove stranke na adrese stotine stranačkih aktivista stigla je naredba da krenu u borbu kako bi ostavili što pozitivniji dojam, o kome drugom doli zagrebačkom gradonačelniku koji svim silama želi postati premijerom.

Osim što aktivisti moraju hvaliti Bandićeve poteze i njega osobno, moraju napadati njegove protivnike po popularnom fejsu, ali i na internetskim portalima, o čemu svjedoči fotografija maila, koja je u posjedu našega portala. Potpisnica izdane naredbe jeste Sanja Zado, predsjednica Foruma mladih Bandićeve stranke, a ekipi koja u ovom košmaru želi sudjelovati predlaže se kreiranje fejs profila i registriranje korisničkih računa na portalima kako bi se uz njihov aktivizam stekao dojam da ovaj uživa veliku popularnost i ima ogroman broj sljedbenika. A takvo što očigledno podrazumijeva i lažne profile na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

-Aktivnost na Facebooku i portalima će se mjeriti kako bi se moglo znati koliko je koji pojedini član doprinio – zaključuje Zado u svojem mailu.

Izrezak3

Autor: I.Dečić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.